Vouwfiets hipper dan ooit!

Vouwfiets hipper dan ooit!

De ontwikkeling van de vouwfietsen is een stijgende lijn en wordt met het jaar verbeterd. Deze functionele ‘kleine’ fietsen duiken op steeds meer plekken op. Mede door de toegenomen drukte op de weg en discussies rondom het milieu maken de vouwfietsen een onwijze opmars.

De vouwfiets staat bekend om het inklappen waardoor deze makkelijk te vervoeren is. Doordat deze makkelijk mee te nemen is met het openbaar vervoer ziet u deze steeds vaker. Doordat de filedrukte onwijs toeneemt zijn mensen vaak nog sneller op bestemming met het openbaar vervoer in combinatie met een vouwfiets dan dat zij met de auto op pad gaan. Daarnaast is het veel milieuvriendelijker, waarmee u meer dan meegaat met de tijd.

Onderschat

De handige vouwfiets is door veel mensen weggeschreven omdat de kwaliteit en de uitrusting minder zou zijn dan een normale fiets. Echter bewijst de vouwfiets het tegenovergestelde waardoor het blijkt dat mensen deze welbekende fietsen onderschat worden. De vouwfiets doet niks onder aan een ‘normale fiets’. De fiets is qua kwaliteit minstens net zo hoog. Zo heeft deze een Nexus naaf of een derailleur. Met de versnellingen trapt u heerlijk licht en kunt u altijd de gewenste trapfrequentie creëren. Daarnaast is de fiets van alle mogelijke en wettelijk gezien verplichte onderdelen voorzien.

Elektrische vouwfiets

Als u dat nog niet wist. De vouwfietsen zijn zelfs te verkrijgen met een elektrische ondersteuning. Hiermee bent u nog eerder op bestemming of kunt u de vertraging van het openbaar vervoer inhalen. De elektrische onderdelen zijn allemaal mooi weggewerkt waardoor het nauwelijks lijkt op een elektrische fiets. Hierdoor is de fiets veel minder diefstal gevoelig.

U komt dus niks te kort, is een prettige ervaring en makkelijk vervoerbaar. Waar wacht u nog op? Bekijk hier ons volledige aanbod aan vouwfietsen.

Koop nu uw vouwfiets bij Fietsenconcurrent.nl