Nu verkrijgbaar, de Cortina U4 met Bosch motor!
Fietsnieuws

Nu verkrijgbaar, de Cortina U4 met Bosch motor!

De meest populaire fiets uit ons assortiment, de Cortina U4, is vandaag de dag ook beschikbaar met de alom bekende Bosch middenmotor. Hiermee vervult Cortina de vraag die vanuit vele dealers al jaren openstond. We kunnen met recht stellen dat dit een gemis was in ons assortiment. Naar ons ons inzien wordt hiermee de beste van twee werelden gecombineerd met elkaar. Een stevige transportfiets die ook nog een lust is voor het oog met één van de betrouwbaarste motoren.

Lees meer

De best geteste fiets van 2021 is bekend gemaakt
Fietsnieuws

De best geteste fiets van 2021 is bekend gemaakt

Ieder jaar worden de beste fietsen getest door de jury van het AD. Voor de test kwamen circa 350 fietsen bijeen in de provincie Utrecht. Tijdens de test wordt er gelet op de rijeigenschappen, het comfort, de ondersteuning en de verhouding tussen de prijs en kwaliteit.

Lees meer

Elektrische fiets kopen
Fietsnieuws

Bijna 10% wilt dit jaar een elektrische fiets te kopen!

De vraag naar elektrische fietsen is nog nooit zo groot geweest. 1 op de 10 Nederlanders geeft aan dit jaar een elektrische fiets te willen kopen. Wat is de reden van de aanschaf van deze fiets met trapondersteuning en waarom stijgt deze populariteit juist nu tot ongekende hoogte?

Lees meer

1237