Registreer

sluit

Als u zich registreert voor deze site, krijgt u toegang tot de status en geschiedenis van uw bestelling. Vul de onderstaande velden in en we maken snel een nieuw account voor je klaar. We zullen u alleen om informatie vragen die nodig is om het aankoopproces sneller en gemakkelijker te maken.

Maak een account
Klantenservice 072 - 20 499 00 Wij bezorgen in: Gratis verzending100% rijklaar afgeleverdGeld voor uw oude fiets
sluiten
Cart (0) 0 / €0,00

Fietsplan / WKR

Bij Fietsenconcurrent.nl heeft u de mogelijkheid om een fiets te bestellen met het fietsplan/WKR-regeling (werkkostenregeling). De hoogte van de vergoeding hangt af van de keuzes die de werkgever hierin maakt. Informeer bij uw werkgever over de mogelijkheden. Er zijn drie mogelijkheden om hieraan mee toe doen. De keuze wordt bepaald door de werkgever.

Optie 1: Bestel en betaal zelf

U bestelt een fiets bij Fietsenconcurrent.nl en rekent deze zelf af. De factuur kunt u inleveren bij de werkgever.


Optie 2: Bestel zelf en laat uw werkgever betalen

U bestelt zelf de fiets, maar laat het bedrag overmaken door de werkgever. U vult bij de factuurgegevens de gegevens van de werkgever in. Bij het afleveradres vult u uw eigen gegevens in. Als betaaloptie kiest u voor een overboeking.


Optie 3: Bestel via een bemiddelaar (NFP/FiscFree/BFN)

U kunt ook een fiets bestellen via een fietsplan-bemiddelaar. Dit kunt u doen via Nationale Fiets Projecten (NFP), FiscFree of Bedrijfsfietsen Nederland (BFN). In de meeste gevallen is het zo dat de bemiddelaar bemiddelingskosten rekent. Hier dient rekening mee worden gehouden bij het invullen van de formulieren. U vult samen met de werkgever het formulier van de bemiddelaar in en stuurt deze op naar de bemiddelaar. Daarnaast dient u ook de fiets te bestellen op Fietsenconcurrent.nl en te kiezen voor de betaaloptie Fietsplan.

U betaalt 15% bemiddelingskosten aan de bemiddelaar. De fiscale grens zit op €1000. Hierdoor komen de maximale bemiddelingskosten op €150. Om u een beter beeld te geven staan hieronder 2 voorbeelden.


Voorbeeld 1:

Prijs van de fiets bij Fietsenconcurrent: €1199
Ingehouden door bemiddelaar: €150 (15% van €1000)
Restprijs: €199 (€1199 - €1000)
Door u bij te betalen: €349

Voorbeeld 2:

Prijs van de fiets bij Fietsenconcurrent: €499
Ingehouden door bemiddelaar: €74,85 (15% van €499)
Restprijs: €0
Door u bij te betalen: €74,85

Indien u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met de klantenservice van Fietsenconcurrent.nl.

Scroll To TopScroll To Top