Klantenservice 072 - 20 499 00 Wij bezorgen in: Gratis verzending in NL100% rijklaar afgeleverdGeld voor uw oude fiets
sluiten
Cart (0 ) 0 / €0,00

Fietsverzekering

Er worden jaarlijks zo'n 900.000 fietsen gestolen. Een verzekering bij uw nieuwe fiets is daarom zeker geen overbodige luxe! Fietsenconcurrent.nl biedt samen met ENRA fietsverzekeringen aan. De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor één, drie of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kiest u automatisch voor een optimaal diefstal of een optimaal casco verzekering. Hierdoor betaalt u nooit afschrijvingskosten in uw verzekeringsperiode! Voor e-bikes biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (diefstal en schade) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech.

Ik heb nog geen fiets besteld

Wanneer u nog geen fiets heeft aangeschaft, dan kunt u tijdens het bestellen van de fiets aangeven dat u geïnteresseerd bent een verzekering. Na het plaatsen van de bestelling nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard zit u nergens direct aan vast. Uw fiets is vanaf de dag dat de fiets geleverd is direct verzekerd. Binnen twee weken ontvangt u de polis thuis van ENRA.

Ik heb al een fiets besteld

Heeft u al een fiets in besteld, maar u wilt hem alsnog verzekeren? Neem dan contact op met de klantenservice van Fietsenconcurrent.nl.

    Dekkingsoverzicht ENRA Verzekeringen

    Het dekkingsoverzicht van ENRA verzekeringen is afhankelijk van het type verzekering. Bij Fietsenconcurrent.nl heeft u de keuze om uw fiets te verzekeren met een ENRA optimaal diefstal of een ENRA optimaal casco verzekering.Wij zullen de belangrijkste voordelen voor u op een rij zetten:

  • U betaalt nooit afschrijving op uw fietsverzekering
  • Uw fiets is vanaf dag 1 verzekerd
  • Uw fiets is verzekerd voor de prijs waarvoor u de fiets aanschaft (excl. eventuele inruilkorting) zodat u altijd dezelfde fiets kunt kopen
  • Scroll To TopScroll To Top