De beste schoolfiets van 2020 volgens het AD!
Fietsnieuws

De beste schoolfiets van 2020 volgens het AD!

Ieder jaar houdt het Algemeen Dagblad een fietstest. Er zijn verschillende categorieën die beoordeeld worden door het panel van het AD. De meerdere fietsen die onderdeel zijn van het onderzoek worden door het gehele panel direct beoordeelt nadat zij een fiets getest hebben.

8,9 voor de beste schoolfiets

De Popal Daily Dutch Prestige is met een 8,9 als beste uit de bus gekomen. Dit model heeft op de aspecten design, comfort en prijs-kwaliteitsverhouding de hoogte score behaalt. Dit is een geweldige prestatie aangezien alle grote merken ook meedoen aan de test. Deze aspecten zijn de belangrijkste punten waar u over na dient te denken bij aanschaf een schoolfiets.  Deze stoere fiets biedt Fietsenconcurrent.nl aan met extra korting bij inruil van een oude fiets. Zo kunt u profiteren van de extreem scherpe prijs. Benieuwd wat er nog meer uit de test is gekomen? Bekijk hier de website. 

Rijk uitgerust

De Popal Daily Dutch Prestige is voorzien van onderdelen van topkwaliteit. Met de Shimano Nexus versnellingen kunt u altijd uw gewenste trapfrequentie creëren. De terugtraprem en de V-brake zorgen ervoor dat u altijd snel en veilig tot stilstand komt te staan. Dit wordt als zeer prettig ervaren bij onverwachte situaties. De voordrager kan gebruikt worden om spullen mee te vervoeren, denk hierbij aan de schooltas van uw kind of kleinkind. Natuurlijk is dit model ook populair voor volwassene. De voordrager is naar voren te plaatsen door middel van een ‘verlengset’. Hierdoor is het plaatsen van een voorzitje geen enkel probleem. De fiets is volledig van aluminium, hierdoor is de kans op roestwater een nihil.

Diverse uitvoeringen

De Popal Daily Dutch Prestige is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit 3 of 7 versnellingen welke Shimano Nexus afgesteld zijn. Bent u het helemaal zat om niet voorzien te zijn van verlichting vanwege lege batterijen? Dit probleem kunt u eenvoudig oplossen door te kiezen voor de uitvoering met een naafdynamo. Zodoende komt u nooit meer zonder licht te zitten. Wanneer u een terugtraprem niet prettig vindt heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de uitvoering met rollerbrakes. Buiten alle specificaties is de Popal Daily Dutch Prestige beschikbaar in onwijs veel kleuren. Mocht u toch nog vragen hebben? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Bekijk hier ons volledige aanbod van de Popal Daily Dutch Prestige.