Pre-order nu: de eerste Cortina E-U4  Family met een middenmotor!
Fietsnieuws

Pre-order nu: de eerste Cortina E-U4 Family met een middenmotor!

Het lange wachten wordt beloond. Eind april komt eindelijk de eerste Cortina E-U4 Family fiets met een krachtige Bafang middenmotor op de markt. Met deze krachtige 80 Nm Bafang middenmotor komt u zelfs met kinderen eenvoudig van A naar B. Wanneer u deze elektrische moederfiets van Cortina voor 31 maart bij ons besteld, ontvangt u de fiets met een gratis accu upgrade. De fiets wordt dan standaard met een 450 Wh accu geleverd. De 750 Wh accu heeft een meerprijs van €150.

Kwaliteit

De Cortina E-U4 Family MM N7 2021 Dames is voorzien van het vertrouwde U4 uiterlijk maar heeft extra ruimte tussen het zadel en stuur. Deze extra ruimte komt goed van pas wanneer er een kinderzitje aan de voorzijde is geplaatst. De relaxte zithouding, 7 versnellingen en de eenvoudige bediening vanaf het display maken iedere fietsrit zeer aangenaam.

Veilig

Wanneer u uw kind(eren) meeneemt op de fiets staat veiligheid uiteraard voorop. Daarom is de Cortina E-U4 Family MM N7 2020 Dames voorzien van een verlaagde instap en is de maximale draagkracht maar liefst 170 kg. Daarnaast heeft u voldoende remkracht met de Shimano C6000 rollerbrakes en wordt de verlichting gevoed vanuit de accu.

Extra korting bij inruil

De prijs van de Cortina E-U4 Family MM N7 2020 Dames bij Fietsenconcurrent.nl is €2069,-. Fietsenconcurrent.nl is echter de enige online fietsenwinkel waar u de mogelijkheid heeft om uw oude fiets in te ruilen. De oude fiets nemen wij mee als wij uw nieuwe fiets komen leveren. De enige voorwaarde die wij stellen aan de inruilfiets is dat er nog op gefietst kan worden. Wanneer u gebruikmaakt van deze actie komt de prijs van de fiets uit op €1949,-.