Populariteit van de elektrische fiets blijft groeien in Nederland!

Populariteit van de elektrische fiets blijft groeien in Nederland!

Elektrische fietsen, we zien ze steeds vaker. Afgelopen jaar zijn er 420.000 elektrische fietsen verkocht. Dit is een stijging van bijna 3% ten opzichte van het jaar daarvoor. Deze stijging is vooral te danken aan het feit dat de elektrische fiets een steeds grotere doelgroep bereikt. Van senioren tot aan scholieren, vandaag de dag zien we ze steeds vaker op een elektrische fiets.

Totale fietsverkoop fietsen

Veruit de meest populaire verkochte fiets is de elektrische fiets. Daarna komen de gewone stadsfiets en de kinderfiets. Het aantal verkochte fietsen is gelijk gebleven. Voor het tweede jaar op rij werden er ruim 1.000.000 fietsen verkocht.

Verwachting

De stijgende lijn in populariteit van de elektrische fiets wordt de komende jaren doorgezet verwachten experts. De regeling omtrent het aanschaffen van een elektrische fiets via het werk wordt wederom versoepeld. Daarnaast willen mensen steeds vaker de auto laten staan. Dit is beter voor milieu en gezondheid. Twee onderwerpen die actueler zijn dan ooit.

Elektrische fiets kopen

Bent u van plan om een elektrische fiets aan te schaffen, laat u dan goed informeren. Een elektrische fiets kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Fietsenconurrent.nl biedt vrijwel alle type elektrische fietsen aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld elektrische stadsfietsen, elektrische transportfietsen en elektrische moederfietsen in ons assortiment. Daarnaast kunt u een elektrische fiets kiezen met een middenmotor of een voorwielmotor. Kortom, een legio aan mogelijkheden. Wij van Fietsenconcurrent.nl adviseren u graag.

Bekijk hier alle elektrische fietsen