Vanaf nu ook Qwic fietsen bij ons verkrijgbaar!

Vanaf nu ook Qwic fietsen bij ons verkrijgbaar!

Qwic is een jong en Nederlandse fietsfabrikant die uitsluitend elektrische fietsen produceert. Door het fabriceren van vooruitstrevende e-bikes zetten zich zich in voor de toekomst van autovrije steden. Door het gebruik van prachtige onderdelen en de innovaties vanuit de auto-industrie, probeert Qwic zich in de markt te zetten als hét alternatief van de auto.

Vervanger voor de auto

Qwic gelooft erin dat ze voor een transformatie kunnen zorgen. 80% van de autoritten is namelijk onder de 20 kilometer. De helft hiervan zit zelfs onder de 8 kilometer. Dergelijke afstanden zijn prima te doen met de fiets. De filosofie om voor een echter transformatie te gaan zorgen is dus lang niet gek. Uiteraard is deze transformatie al enkele jaren aan de gang, maar hun vooruitstrevendheid draagt hier een behoorlijk steentje aan bij.  

Kwaliteit 

Met de aankoop van een Qwic fiets haalt u een stukje kwaliteit in huis. Alle Qwic fietsen zijn namelijk afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen. Zelfs zo hoogwaardige dat ze op enkele fietsen zelfs 5 jaar garantie geven i.p.v. de gebruikelijke 2 jaar. Dat is nog een zorgeloos genieten! Nieuwsgierig welke modellen dit precies zijn? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten. 

Qwic fietsen bij Fietsenconcurrent.nl 

Wij van Fietsenconcurrent.nl leveren alle Qwic fietsen tegen de beste prijs. Daarnaast heef u de mogelijkheid om uw oude fiets in te ruilen en leveren wij uw nieuwe Qwic 100% rijklaar. Mocht u vragen hebben over één van deze fietsen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Zes dagen per week staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Bekijk alle Qwic fietsen