De Popal Daily Dutch gekozen tot beste schoolfiets!

De Popal Daily Dutch gekozen tot beste schoolfiets!

Ieder jaar verschijnt er de schoolfiets het Algemeen Dagblad. Dit jaar is de Popal Daily Dutch Prestige E uitgeroepen tot de beste koop! Deze trendy elektrische fiets is voorzien van een degelijke voorwielmotor. Wat de fiets nog aantrekkelijker maakt is de prijs. Voor slechts €1519 wordt de uitvoering met 7 versnellingen rijklaar bij u thuis afgeleverd, inclusief 2 jaar garantie. Dat is nog eens fijn winkelen! 

Actieradius 

De Popal Daily Dutch Prestige-E N7 Dames wordt standaard geleverd met een 470Wh accu. Hiermee kunt u minimaal 50 kilometer met trapondersteuning fietsen. Dit kan zelfs nog uitlopen naar 90 kilometer wanneer de lagere ondersteuningsstanden gebruikt. 

Bagage

De krachtige voor- en achterdrager maken dit tot de ideale schoolfiets. Zowel voor als achter is een zware fietstas gen probleem. De Monkey Mee tassendrager op de achterdrager en kratop de voordrager maken het meenemen van deze tassen nog eenvoudiger. 

Garantie

Bij Fietsenconcurrent.nl geniet u van minimaal 2 jaar garantie op uw nieuwe fiets. Schroom daarom niet om contact op te nemen met ons team mocht u het vermoeden hebben dat er iets niet klopt. We helpen u graag verder!

Bekijk de Popal Daily Dutch Prestige E