Cortina E-Lett, de meest futuristische fiets van 2023!

Cortina E-Lett, de meest futuristische fiets van 2023!

Het einde van het jaar is alweer in zicht en dat betekent dat Cortina de modellen gaat presenteren voor 2023. Er is één model niet eruit sprint en dat is de Cortina E-Lett. Bij deze futuristische fiets kun je vanaf de buitenkant amper zien dat het om een elektrische fiets gaat. Werkelijk een lust voor het oog!

Strak design

Wanneer we de Cortina E-Lett grondig bestuderen, valt het ons gelijk op dat deze fiets zoveel mogelijk hufterproof is gemaakt. Denk hierbij het integreren van de accu, de display en de verlichtingen. Dit geeft fiets tevens een super strak design mee. Hierbij mogen we natuurlijk niet de riemaandrijving vergeten. Hierdoor kan de fiets uitgevoerd worden zonder de traditionele kettingkast. 

Achterwielmotor 

Waar de achterwielmotor leek te verdwijnen, vanwege de komst van de middenmotor, is deze Cortina E-Lett weer de eerste fiets die is uitgevoerd met een achterwielmotor. Deze motor is compact en fluisterstil. Het voordeel van een achterwielmotor is dat u echt het gevoel krijgt dat u een duw in de rug krijgt. De combinatie van een riemaandrijving en de achterwielmotor zorgt ervoor dat de fiets geen versnellingen geeft. Vanwege de zeer fijne ondersteuning was dit absoluut geen gemis. 

Altijd de beste prijs 

Als eerste van Nederland krijgen wij de Cortina E-Lett geleverd. De eerste modellen verwachten wij vanaf februari binnen. Daarnaast bieden wij de scherpste prijs aan en komen wij deze 100% rijklaar leveren. Dit in combinatie met 2 jaar garantie en de mogelijkheid om te betalen aan de deur, kunt u met een gerust een pre-order plaatsen.