Black Friday weken bij Fietsenconcurrent!

Black Friday weken bij Fietsenconcurrent!

Black Friday, iets wat is over komen waaien uit Amerika en de laatste jaren steeds meer voet aan de grond krijgt in Nederland. Black Friday wordt ook wel gezien als het startsein van de Kerstaankopen. Ook al hebben wij nog niet te maken met Amerikaanse taferelen, zijn er wel steeds meer winkels die meedoen en bieden producten (tijdelijk) aan met hoge kortingen. 

Fiets kopen tijdens Black Friday 

Het is daarom ook niet zo vreemd dat mensen wachten met het kopen van een fiets tot Back Friday is aangebroken. Ook dit jaar heeft Fietsenconcurrent.nl namelijk weer een geweldige Black Friday actie. Tot 30 november bieden wij alle fietsen aan tegen een nog lagere prijs dan u bij ons gewend bent. Dat is nog eens fijn in deze toch al dure tijden! 

100% rijklaar geleverd 

Wij van Fietsenconcurrent.nl leveren alle fietsen 100% af tegen de beste prijs. Als enige online fietsenwinkel bieden de optie om de betaling te voldoen als wij de fiets komen leveren. Dit zonder bijkomende kosten. Het is namelijk best begrijpelijk als u zo'n groot bedrag niet vooraf wilt betalen. Mocht  nog vragen hebben over onze Black Friday Actie, schroom dan niet om contact op te nemen. We helpen u graag verder. 

Bekijk de Black Friday Actie