Uitgelicht: de Giant Aspiro

Uitgelicht: de Giant Aspiro

Bent u op zoek naar een sportieve hybride fiets van uitstekende kwaliteit? Dan is de Giant Aspiro misschien dé keuze voor u! De Giant Aspiro kent 3 verschillende series, waardoor er altijd een geschikt model voor u tussenzit. Bent u benieuwd welke fiets het meest geschikt is voor u? Wij lichten de verschillen graag even voor u uit.

Giant Aspiro 0 2017

De Giant Aspiro 0 2017 is de meest uitgebreide Giant Aspiro die er beschikbaar is. De Giant Aspiro 0 is uitgerust met 30 versnellingen en is volledig Shimano XT afgemonteerd. Dit maakt het een ijzersterke tourfiets die voor elke heuvel of berg is uitgerust. Ook heeft de fiets vering in de voorvork voor een ultiem comfort op de weg.

Giant Aspiro 1 2017

Als tweede in de Aspiro serie komt de Giant Aspiro 1 2017. De fiets heeft ongeveer hetzelfde design als zijn voorganger, maar is uitgerust met een andere kleur. De blauwe verschijning is uitgerust met 30 versnellingen en komt, net als zijn voorganger, met een vering in de voorvork voor optimaal wegcomfort. De Giant Aspiro 1 is afgemonteerd met Shimano Deore gecombineerd met Shimano LX.

Giant Aspiro 2 2017

Als laatste is er de Giant Aspiro 2 2017 om de serie af te sluiten. Deze fiets is de goedkoopste van het stel, maar brengt toch nog genoeg kwaliteit naar de tafel. De fiets is voorzien van een verende voorvork net als zijn voorgangers en kent een zilver zwart desgin. De fiets is afgemonteerd met Shimano Acera SL gecombineerd met Shimano Alivio en Shimano Deore.

Om u een compleet overzicht te geven zullen wij alle specificaties voor u nog even op een rij zetten.

Giant Aspiro 0             Giant Aspiro 1            Giant Aspiro 2          
Shifters Shimano XT Shifters Shimano Deore SL Shifters Shimano Acera SL
Voorderailleur Shimano XT Voorderailleur Shimano Deore FD Voorderailleur Shimano Alivio FD
Achterderailleur Shimano XT Achterderailleur Shimano LX Achterderailleur Shimano Deore RD
Kleur Black/Charcoal Kleur Blue/Grey Kleur State blue/Orange
Slot Geen Slot Axa Victory Slot Axa Victory
Prijs €1699 Prijs €1199 Prijs €999