Ruil uw oude fiets in bij Fietsenconcurrent.nl

Ruil uw oude fiets in bij Fietsenconcurrent.nl

Wist u dat u bij Fietsenconcurrent.nl een oude fiets kunt inruilen voor extra korting? Wij van Fietsenconcurrent zijn de enige online webwinkel waarbij u uw oude fiets kunt inruilen voor extra korting.

Hoeveel krijg ik voor mijn oude fiets?

Wat u krijgt voor uw oude fiets hangt af van de prijs van de nieuwe fiets. Wij kijken naar hoeveel korting wij nog extra kunnen geven als u een oude fiets wilt inruilen. De korting verschilt tussen de €10- €500. Wij kijken hierbij niet wat uw oude fiets waard is. Dit bedrag wordt direct verrekend als u een bestelling plaatst.

Waar/hoe lever ik mijn oude fiets in?

Als u online een fiets bij ons bestelt dan staat bij veel fietsen een optie om een inruilfiets te kunnen inleveren. Hierbij staat ook het benoemde bedrag hoeveel korting u krijgt door het inleveren van uw oude fiets. Als u de bestelling komt afhalen kunt u uw oude fiets meenemen en deze in het afhaalpunt inleveren. Wordt de nieuwe fiets bij u bezorgt? Dan is de vervoerder ervan op de hoogte als hij uw nieuwe fiets brengt dat hij dan uw inruilfiets weer meeneemt.

Welke fietsen mag ik inruilen?

Bij Fietsenconcurrent.nl kunt u iedere fiets inruilen. Dit kan zijn van een kinderfiets waarop uw kind is uitgegroeid of de fiets die al jaren in de schuur staat maar waar nog wel op gefietst kan worden. Wij vinden de oude fiets geschikt als inruilfiets zolang er nog op gefietst kan worden. Zelfs als er een onderdeel defect is, is het mogelijk om uw oude fiets in te ruilen. 

Wat wordt er gedaan met mijn inruilfiets?

De oude fiets die u heeft ingeruild, proberen wij een een tweede leven te geven. Dit is uiteraard afhankelijk van de staat van de fiets. Het kan ook zijn dat wij enkel en alleen de onderdelen gebruiken. Dit verschilt dus erg per fiets. 

Bekijk alle fietsen met inruilkorting