Het beste vervoersmiddel om kinderen mee te nemen: de elektrische bakfiets!

Het beste vervoersmiddel om kinderen mee te nemen: de elektrische bakfiets!

De bakfiets is al heel wat jaren op de fietsmarkt. U bent ze vast weleens tegen gekomen, aangezien de bakfiets een graag geziene gast is op de Nederlandse fietspaden. Met name in de stad staat bijna op elke hoek van de straat een bakfiets. Wellicht ziet u ze tegenwoordig steeds vaker. Dat komt namelijk door een nieuwe ontwikkeling op het gebied van de bakfiets, namelijk de elektrische bakfiets. Een elektrische bakfiets heeft een mooie uitstraling maar is daarnaast ook erg functioneel. Hieronder leest u enkele voordelen welke een elektrische bakfiets met zich mee brengt.

Veiligheid

Wanneer u uw kinderen mee neemt op de fiets is veiligheid uiteraard het belangrijkste. Veel ouders zijn vaak angstig op de fiets als ze een kind meenemen d.m.v. een kinderzitje of achterop de bagagedrager. Met een bakfiets is dit niet van toepassing. Vallen is praktisch onmogelijk. Verder heeft u de kinderen voor u zitten en kunt u ze goed in de gaten houden en natuurlijk met ze kletsen. Een bakfiets is naast veilig ook onwijs gezellig!

Goed en duurzaam alternatief voor de auto

Geen rijbewijs of bijvoorbeeld woonachtig in een drukke stad? Dan is de elektrische bakfiets een prima alternatief voor de auto.  U kunt gaan en staan waar u wilt met een elektrische bakfiets, waardoor het een prima vervoersmiddel is voor de korte ritten. Daarbij hoeft u de elektrische bakfiets niet te voorzien van brandstof, waardoor uw portemonnee blijft met u zal zijn. Geen brandstof betekent verder ook geen vervuiling van het milieu. Een elektrische bakfiets heeft dus alleen maar voordelen.

Elektrische bakfiets bij Fietsenconcurrent

Bij Fietsenconcurrent.nl kunt u een elektrische bakfiets zeer voordelig aanschaffen. De Vogue Carry Bakfiets N7 2020 staat namelijk zeer scherp geprijsd. Mocht u de fiets ergens anders goedkoper hebben gezien, dan horen we dit graag zo dat we de prijs kunnen aanpassen. Naast het geweldige design heeft deze elektrische fiets uitstekende specificaties. Bijvoorbeeld een sterke 80 Nm middenmotor, Bafang 481 Wh accu en een veilige hydraulische schijfrem i.c.m. een rollebrake. De Vogue Carry Bakfiets N7 2020 is in twee kleurencombinaties verkrijgbaar. Onderstaand vindt u de twee opties.