Giant Twist vervangen door de Giant Ease!

Giant Twist vervangen door de Giant Ease!

De meeste mensen die zich weleens hebben geïnteresseerd in Giant Elektrische fietsen is hem ongetwijfeld een keer opgevallen, de Giant Twist. Sinds korte tijd is deze fiets helaas niet meer beschikbaar, maar gelukkig is er een opvolger: de Giant Ease!

De Giant Ease is in vele opzichten uniek en biedt de bestuurder vele voordelen. Zo heeft de Giant Ease een verende zadelpen en een verende voorvork. Dit zorgt voor veel comfort voor de fietser. Natuurlijk zijn meer fietsen van deze gemakken voorzien, maar de Giant Ease is vergeleken met deze modellen een stuk goedkoper.

Het grootste voordeel van de Giant Ease is de verrassende actieradius. Doordat de fiets is voorzien van maar liefst twee 400Wh accu’s heeft de Giant Ease een actieradius van 180km! Dit is bijna het dubbele vergeleken met andere modellen van Giant of van andere merken. Met de Giant Ease kunt u elke fietstocht maken die u wilt.

Bent u geïnteresseerd in de Giant Ease? Dan bent u bij Fietsenconcurrent.nl aan het juiste adres. Wij bieden u deskundig advies en zorgen dat u de Giant Ease probleemloos kunt bedienen. Ook bieden wij al onze elektrische fietsen aan met de laagste prijsgarantie.