Fietsenconcurrent.nl verruimt haar assortiment mountainbikes

Fietsenconcurrent.nl verruimt haar assortiment mountainbikes

Met het binnenhalen van het fietsmerk Fuji, heeft Fietsenconcurrent.nl haar assortiment betreft mountainbikes flink uitgebreid. Fuji concentreert zich voornamelijk op de beginnende mountainbiker, echter zijn de fietsen wel van dusdanige kwaliteit dat uw zich prima kunt meten met wat gevorderde mountainbikers. 

Shimano onderdelen 

Dat Fuji fietsen kwalitatief gezien prima hun mannetje staan, kunnen we ontdekken aan de afmontage. Hierin vinden we veelal Shimano onderdelen. U kunt dus met een gerust hart op pad gaan. Fuji biedt diverse modellen mountainbikes aan. Deze worden uitgebreid beschreven op de website. Mocht u twijfelen welke het beste bij u past, schroom dan niet om contact op te nemen met het team van Fietsenconcurrent.nl. Zes dagen in de week staan wij klaar voor een deskundig advies. 

Fuji fietsen bij Fietsencocnurrent.nl 

Fietsenconcurrent.nl is de enige online aanbieder die Fuji fietsen 100% rijklaar aflevert. Daarnaast heeft de bezorger de benodigde sleutels mee om de fiets op juiste hoogte afstellen. In combinatie met de mogelijkheid om uw nieuwe fiets aan de deur te betalen, is het bestellen van een Fuji mountainbike dus geheel zorgeloos. 

Bekijk alle Fuji fietsen