Even voorstellen: Vyber fietsen, scherp geprijsde Nederlande e-bikes

Even voorstellen: Vyber fietsen, scherp geprijsde Nederlande e-bikes

Sinds enkele maanden hebben wij ons assortiment mogen verrijken met Vyber fietsen. Alle Vyber fietsen worden gefabriceerd in Nederland en zijn voorzien van een unieke motor. Deze motor is een eigen ontwerp die een krachtige en prettige ondersteuning biedt. Dit zorgt voor een heerlijke natuurlijke trapondersteuning. Daarnaast is deze middenmotor van Vyber prachtig weggewerkt in de trapas.

Vyber app

Vyber heeft als één van de eerste fietsfabrikanten een eigen applicatie ontwikkelt. Hiermee is het mogelijk om diverse gegevens af te lezen, zoals de status de accu. Echter bevat deze applicatie ook een fiets-terugvind-service. Hiermee heb je de mogelijkheid om op afstand uw fiets uit te schakelen als hij gestolen is. Hierdoor wordt hij onbruikbaar. Vervolgens gaat Vyber zelf binnen 48 uur op zoek naar uw fiets. Mocht deze niet gevonden worden, krijgt u een geheel nieuwe fiets. Deze service kost €199 per jaar.

ANWB fietstest

De Vyber Ride E1, de meest populaire uitvoering, is tevens meegenomen in de ANWB fietstest en kwam direct in de top 5 van de beste elektrische fiets tot €2500. Deze elektrische fiets is zelfs de goedkoopste fiets uit deze top 5 en wordt hierdoor gezien als de beste koop qua prijskwaliteitsverhouding. Hieronder vindt u een opsomming van de ANWB.

  • Krachtige ondersteuning
  • Krachtige schijfremmen
  • Innovatieve app
  • Prettige rijeigenschappen
  • Scherp geprijsd
  • Fijn en groot middendisplay
  • Zeer net en glad laswerk

Vyber fietsen bij Fietsenconcurrent.nl

Wij leveren iedere Vyber fiets 100% rijklaar aan huis. Dit zonder bijkomende kosten. Wij hebben tevens de mogelijkheid om betalingen aan de deur per pin te voldoen. Heeft u twijfels over welke Vyber fiets het beste bij u past, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Fietsenconcurent.nl. Wij helpen u graag verder.

Bekijk alle Vyber fietsen