De Cortina U4, dé elektrische transportfiets van het jaar!

De Cortina U4, dé elektrische transportfiets van het jaar!

De Cortina E-U4 Transport FM N8 2020 Dames mag zich bij de populairste elektrische fietsen scharen. Dit model is zeer gewild door haar mooie design. Het ontwerp is simpel, zonder te veel toeters en bellen. Maar beschikt over de beste kwaliteit.

Elektrische schoolfiets

De Cortina U4 is zo ontworpen dat deze wel tegen een stootje kan. De voorwielmotor zorgt voor een onwijs sterke trekkracht waardoor u zich amper hoeft in te spannen. De 8 versnellingen zijn Shimano Nexus afgesteld. Hiermee kunt u in elke situatie uw ideale trapfrequentie creëren. In combinatie met de 8 ondersteuningsstanden beleeft u extra veel comfort tijdens uw fietsrit. Voor korte en lange ritten is de Cortina E-U4 Transport FM N8 2020 Dames dé perfecte fiets. Voor naar school of werk, maar ook voor een korte boodschap. Uw tas kunt u eenvoudig op de voordrager plaatsen.

Hoge kwaliteit elektrische transportfiets

De Ecomo voorwielmotor is van zeer hoge kwaliteit en niet meer weg te denken uit het assortiment van Cortina. De rollerbrakes zorgen ervoor dat u altijd snel tot stilstand komt te staan. Dit wordt als zeer prettig ervaren in onverwachte situaties. De verlichting wordt gevoed door de accu. Met één klik op de knop zet u deze aan/uit. De Cortina E-U4 Transport FM N8 2020 Dames wordt standaard met een 300Wh accu afgeleverd. Een accu upgrade is voor een meerwaarde altijd mogelijk. U kunt dan tot wel 100 kilometer afleggen met een volgeladen accu.

Elektrische fiets snel leverbaar

De Cortina E-U4 Transport FM N8 2020 Dames in het zwart i.c.m. framemaat 57 cm heeft Fietsenconcurrent.nl op voorraad. Vanaf het moment van bestellen heeft u de fiets binnen enkele werkdagen in huis.

Heeft u nog vragen over de elektrische transportfiets? Schroom niet om contact op te nemen met de klantenservice van Fietsenconcurrent.nl

Bekijk hier de Cortina E-U4 Transport FM N8 2020 Dames

Koop nu uw elektrische transportfiets bij Fietsenconcurrent.nl