De Cortina U4 transportfiets, nu met een gratis rugzak!

De Cortina U4 transportfiets, nu met een gratis rugzak!

Vanaf 2 juni mochten de middelbare scholen weer gedeeltelijk open en wordt er weer steeds meer op kantoor gewerkt. Hierdoor moeten kinderen weer vaker naar school en volwassene naar hun werk. Hiervoor is een fiets vaak het vervoersmiddel. Een fietsrit naar school of naar het werk gaat altijd gepaard met een rugzak. Nu kunt u bij ons profiteren van een uitzinnige actie. Bij aanschaf van een Cortina U4 Transport Solid N3 2020 ontvangt u nu een gratis Memphis rugzak t.w.v. €59,95!

Transportfiets van kwaliteit

Cortina is in vergelijking met andere A-merken minder bekend in ons land. Hierdoor wordt dit merk nog weleens in twijfel gebracht als het gaat om de kwaliteit. We kunnen u bij deze vertellen dat de kwaliteit identiek is aan andere grote merken. De Cortina U4 Transport Solid N3 2020 is van zeer hoge kwaliteit. Het aluminium frame zorgt ervoor dat de fiets licht van gewicht is en er geen kans op roestvorming kan ontstaan. De twee rollerbrakes zorgen ervoor dat u altijd veilig en snel tot stilstand kan komen te staan. Verder is deze topfiets voorzien van 3 versnellingen welke Shimano afgesteld zijn. Ook dit is van de hoogste kwaliteit.

Onderhoudsarme transportfiets

De Cortina U4 Transport Solid N3 2020 is zo ontworpen dat er niet te veel poespas op zit gemonteerd. De transportfiets is voorzien van alle benodigde onderdelen zoals een slot, verlichting en een bel. De dichte kettingkast zorgt ervoor dat u weinig omkijken heeft wat betreft onderhoud.

Diverse varianten

De Cortina U4 Transport Solid N3 2020 is beschikbaar in een heren- en damesmodel. In de mooie kleur ‘Quarz Grey Matt’. Het damesmodel is ook beschikbaar in de kleur ‘Neutral Grey Matt’ welke ook niet meer van het netvlies af te krijgen is. De fietsen zijn geschikt voor alle lichaamslengtes door de diverse framematen welke beschikbaar zijn.

Bekijk hier nu de Cortina U4 Transport Solid N3 2020 Dames