De Cortina U4 Transport Zomeractie

De Cortina U4 Transport Zomeractie

Het mooie weer komt er weer aan en dit is alle reden voor Cortina om te komen met een leuke en vooral interessante zomeractie. De actie is namelijk geldig op alle zeer populaire Cortina U4 Solid Modellen. Ook wordt doormiddel van deze actie de diefstal van uw nieuwe fiets erg lastig. Benieuwd wat de actie inhoud? Lees dan verder!

Cortina U4 Solid

Cortina heeft weer een geweldig nieuwe serie van de ontwerptafel laten rollen, namelijk de (E-)U4 Solid. Deze trendy transportfiets met zijn robuuste frame gaat deze zomer weer veel aanwezig zijn op de fietspaden. Met de leuke kleuren en handige transportrek is dit de ideale fiets om zomers op pad te gaan. De Cortina Solid is zowel in de ‘gewone’ uitvoering als de elektrische uitvoering verkrijgbaar.

Voorkom Diefstal Met Het Gratis Kettingslot!

Wanneer u een mooie Cortina Solid fiets heeft aangeschaft wilt u deze natuurlijk ook in uw bezit houden. Om deze reden heeft Cortina momenteel een actie lopen dat u een gratis Barcelona AXA chaik lock kan aanvragen bij aankoop van een nieuwe Cortina Solid fiets. Uw fiets is op deze manier extra goed beschermt tegen diefstal. De bijpassende slogan van deze actie luid dan ook ‘Don’t touch my Cortina’. Heeft u een Cortina Solid bij ons gekocht? Vraag dan via onderstaande link uw gratis kettingslot aan: Kies bij naam winkel voor, Edwin Groen Heerhugowaard.

Vraag een gratis kettingslot aan. Kies bij ‘naam winkel’ voor Edwin Groen, Heerhugowaard.

Gratis Accu-upgrade t.w.v. €150,-

Alsof het nog niet gek genoeg kan geeft Cortina nu ook nog eens een gratis accu-upgrade t.w.v. €150,- bij aanschaf van een E-U4 Solid. U hoeft hier niets voor aan te vragen, na bestelling van de fiets krijgt u automatisch een accu-upgrade. Besteld u bijvoorbeeld de 750 Wh accu dan krijgt u deze voor de prijs van de 450 Wh accu. Dankzij deze upgrade kan u nog meer kilometers trosteren en genieten van u nieuwe Cortina E-U4 Solid.