Maak kennis met de Cortina Mozzo!

Maak kennis met de Cortina Mozzo!

Cortina Mozzo met een uniek design

In 2019 is de veelbelovende serie ‘Cortina Mozzo’ geïntroduceerd. Deze alleskunner is voor verschillende fietsritten ideaal te gebruiken. Dit komt mede door de Shimano afgestelde versnellingen. Dit model is verkrijgbaar in 7, 8 en 11 versnellingen. Met dit hoge aantal aan versnellingen kunt u altijd uw gewenste trapfrequentie creëren. De beltdrive waarvan de fiets voorzien is maakt deze fiets uniek. De riemaandrijving werkt hetzelfde als een normale ketting, echter is de riemaandrijving onderhoudsarmer waardoor u hier geen omkijken naar heeft. Het bijzonder dunne frame zorgt ervoor dat de fiets een sportieve uitstraling heeft. Het damesmodel is voorzien van een dubbel frame, dit maakt de fiets apart in haar segment.

Comfort

Hecht u veel waarde aan comfort? Dan is de Cortina Mozzo echt wat voor u. Dit model van Cortina heeft een sportieve maar comfortabele zithouding. Aan het stuur vindt u twee handremmen die aangesloten zijn op hydraulische schijfremsysteem. Door weinig kracht te zetten heeft u alsnog een kleine remweg. Dit is zeer veilig op het gebied van onverwachte situaties. Vering in de zadelpen verhoogd de comfort aanzienlijk, hierdoor zijn schokkende hobbels verledentijd. U wordt ten allen tijden geleidelijk mee geveerd met de hobbel.

Elektrische Cortina Mozzo

Voor de mensen die alleen interesse hebben in elektrische fietsen is dit populaire model van Cortina ook beschikbaar in een elektrische variant. De Cortina E-Mozzo is voorzien van een krachtige shimano Steps E-6100 middenmotor. Geen enkele heuvel is een te moeilijke opgave voor de 50 Nm van de motor.

De geïntegreerde accu van 504 Wh in combinatie met de motor van Shimano zorgt voor een immense actieradius. Met een volle accu is er een maximale actieradius van wel 170 kilometer gemeten. U kunt met Cortina E-Mozzo een hoop meters fietsen waardoor u niet plotseling halverwege uw fietstocht stil komt te staan met een lege accu. Daarnaast is de accu binnen 4 tot 5 uur weer volledig opgeladen en kunt u weer tot wel 170 kilometer afleggen.

De Cortina Mozzo kopen

Bent u geïnteresseerd in de Cortina Mozzo? Klik hier om ons volledige aanbod van de Cortina Mozzo te bekijken. Mocht u verder nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag.