Nu verkrijgbaar, de Cortina U4 met Bosch motor!

Nu verkrijgbaar, de Cortina U4 met Bosch motor!

De meest populaire fiets uit ons assortiment, de Cortina U4, is vandaag de dag ook beschikbaar met de alom bekende Bosch middenmotor. Hiermee vervult Cortina de vraag die vanuit vele dealers al jaren openstond. We kunnen met recht stellen dat dit een gemis was in ons assortiment. Naar ons ons inzien wordt hiermee de beste van twee werelden gecombineerd met elkaar. Een stevige transportfiets die ook nog een lust is voor het oog met één van de betrouwbaarste motoren.

De Cortina U4

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met de Cortina U4, hierbij een kleine introductie. De Cortina U4 kunnen we omschrijven als een fraaie transportfiets die mateloos populair is als schoolfiets. Deze populariteit heeft de Cortina U4 te danken aan trendy uiterlijk, stevige bagagedragers en de comfortabele zithouding. Sinds enkele jaren is er ook de elektrische variant beschikbaar, de Cortina E-U4. Hiermee wordt de transportfiets van Cortina naast de scholieren ook steeds populairder bij andere doelgroepen.

Bosch middenmotor

De Bosch middenmotor, het meest betrouwbare ondersteuningssysteem voor fietsen. Deze geruisloze motor biedt vanwege zijn rotatie- en trapkrachtsensor een heerlijke natuurlijke trapondersteuning. De 40 Nm middenmotor geeft u voldoende ondersteuning om geen uitdaging uit de weg te gaan. U heeft de keuze uit 4 ondersteuningsstanden, hiermee bepaalt u zelf de ideale ondersteuningsstand.

De Cortina U4 met Bosch motor bij Fietsenconcurrent.nl

Wanneer u de Cortina U4 met Bosch motor koopt bij Fietsenconcurrent.nl, heeft u tevens de mogelijkheid om uw oude fiets in te ruilen. Op deze wijze geniet u van nog meer korting. Daarnaast komen wij uw nieuwe elektrische fiets 100% rijklaar afleveren inclusief 2 jaar garantie. Hoe fijn is dat! Heeft u nog vragen over de Cortina U4 met Bosch motor, schroom dan niet om contact op te nemen. Zes dagen in de week staan wij voor u klaar.

Bekijk hier alle Cortina U4 fietsen