De best geteste fiets van 2021 is bekend gemaakt

De best geteste fiets van 2021 is bekend gemaakt

Ieder jaar worden de beste fietsen getest door de jury van het AD. Voor de test kwamen circa 350 fietsen bijeen in de provincie Utrecht. Tijdens de test wordt er gelet op de rijeigenschappen, het comfort, de ondersteuning en de verhouding tussen de prijs en kwaliteit.

De Giant Entour E+ 1 is onderdeel van de vernieuwde Entour-familie. De allround e-bike is voor het alledaags gebruik. Een fietsrit naar het werk of een snelle boodschap is geen probleem meer. Problemen met het vervoeren van kinderen is verledentijd. De bagagedrager is namelijk compatible met zitjes. De elektrische fiets van Giant heeft doseerbare hydraulische schijfremmen. Met de 7 versnellingen welke Shimano Nexus afgesteld zijn, is een gewenste trapfrequentie altijd mogelijk.

De Giant Entour E+ 1 is verder voorzien van een middenmotor. De Giant SyncDrive Core voorziet u van 5 ondersteuningsstanden. Zodra de Smart Assist-modus ingeschakeld wordt, kiest het systeem zelf het benodigde ondersteuningsniveau. De zes sensoren meten meerdere aspecten zoals de uitgevoerde kracht op de pedalen en het hellingspercentage van de ondergrond.

De middenmotor is voorzien van 50 newtonmeter en zorgt voor een krachtige ondersteuning en verdrievoudigt uw eigen kracht. Ook is de Giant Entour E+ 1 voorzien van vering in zowel de zadelpen als voorvork. Dit zorgt voor extra comfort wanneer u over een onverharde ondergrond fietst. Ook bij eventuele hobbels in de weg wordt u zeer comfortabel ondersteund door deze vering.

Bij Fietsenconcurrent.nl is het nu mogelijk om de Giant Entour E+ 1 2021 aan te schaffen met een gratis accu-upgrade. Deze tijdelijke actie is om uw vingers bij af te likken. De energie van de EnergyPak-accu zorgt voor een bovengemiddeld grote actieradius. De hoogwaardige cellen in de accu zorgen voor een langere levensduur en waarborgen de veiligheid.

Heeft u verder vragen omtrent deze elektrische fiets? Schroom niet om contact op te nemen met de klantenservice van Fietsenconcurrent.nl