Profiteer van extra hoge kortingen met de Cortina Zomeractie!

Profiteer van extra hoge kortingen met de Cortina Zomeractie!

De zomer is gestart en Cortina komt met een geweldige zomeractie! Van 19 juni t/m 31 augustus kunt u genieten van € 200 korting op de Cortina E-U4 transport en de Cortina E-common met Bosch Active line of Active Line Plus middenmotor (exclusief family bikes).

Active Line of Active Line plus motor?

Deze actie van Cortina kent twee type Bosch motoren, maar welke is het meest geschikt voor u? We leggen kort en bondig de verschillen voor u uit

Bosch Active Line: Deze motor is bijzonder geschikt als je voornamelijk korte ritten maakt en korte stukken buiten de bebouwde kom komt. Je gebruikt de fiets vooral op vlak terrein, voor een boodschap of voor het naar school brengen van je kinderen. Het is een gedoseerde motor, geschikt voor dagelijks gebruik en een lichte motor van slecht 2,9 kg.

Bosch Active Line Plus: Deze motor is geschikt voor het dagelijks stedelijk gebied. Hij biedt vaart en brengt je snel en comfortabel van A naar B. Wil je in het weekend nog wel eens uitstapjes maken voor spontane uitjes naar meer bosrijke en heuvelachtig gebied dan geeft de Active line Plus de perfecte ondersteuning. De motor is iets zwaarder met 3.2 kg dan de Active Line.

Extra korting

Naast de €200 korting die wordt aangeboden, is er ook nog een extra korting op het inruilen van een fiets. Daarbij komt ook nog een korting op een accu upgrade. Korting op korting, wie wilt dat nou niet!

Dit is dus zeker een actie die je niet wilt missen! Kijk snel op onze pagina welke fiets het beste bij jou past.