De Cowboy Classic en Cowboy Cruiser, voor een geweldige rijervaring!
Fietsnieuws

De Cowboy Classic en Cowboy Cruiser, voor een geweldige rijervaring!

Vol trots presenteren wij u vanaf vandaag twee type Cowboy fietsen. Het gaat hierbij om de Classic en de Cruiser. Deze hypermoderne en opvallende elektrische fiets verdient een speciaal plekje in ons assortiment.

Cowboy Classic

De Cowboy Classic is een fiets die gemaakt is voor de straat, met een gestroomlijnd stuur voor een wendbare rit en een snelle look. De fiets beschikt over een carbonriem en met zijn 18.9 kg is de fiets een echte lichtgewicht.

Ook de batterij is een blikvanger. Hij is makkelijk uitneembaar en zit volledig verwerkt in het frame. Het opladen duurt maar 2 uur en 40 minuten geeft u tot  80 km een zeer fijne trapondersteuning. Klik je telefoon in de houder, laadt draadloos op en maakt gebruik van een stapsgewijze navigatie met Google maps, GPS tracking, en nog veel meer. Zo geniet je altijd van een zorgeloze rit.

AdaptivePower 

De AdaptivePower voelt je trapkracht en zorgt voor extra kracht als dit nodig is. De context awareness zorgt ervoor dat de fiets extra power geeft als de weg steiler word. Hierdoor vlieg je over de heuvels. Ook tegenwind voelt de fiets en zal dan meer power geven. Vanwege deze ingenieuze technologie zijn versnellingen overbodig geworden.

Neem mee wat je wilt, ook bij zwaartekracht krijgt je fiets een extra boost. De fiets geeft voorspellende meldingen die berekent zijn op de anatomie van de fietser en op basis van rijgedrag. Zo ontvangt u meldingen als het tijd is om de accu op te laden of om te schakelen naar Eco-kracht. Zo kan de fiets optimaal blijven presteren.

Cowboy Cruiser

De Cruiser heeft een gebogen stuur en hogere cockpit voor een comfortabele rijpositie. Ook beschikt de Cruiser over een breder zadel. Door het gebruik van de hoogwaardige materialen zowel aan de oppervlakte als binnenin is dit toch zeker een fiets van de toekomst!

Cowboy fietsen bij Fietsenconcurrent

Wij komen alle Cowboy fietsen 100% rijklaar afleveren. Daarnaast geniet u van 2 jaar garantie en heeft u de optie om uw oude fiets in te ruilen. Hiermee profiteert van extra korting op uw nieuwe Cowboy fiets. Heeft u nog vragen of een deskundig advies nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen met de het ons team.