Cortina U4 Transport

De Cortina U4, al jaren de populairste transportfiets!

Met de Cortina U4 Transport heeft u gegarandeerd waar voor uw geld. De degelijke transportfiets heeft alles wat een fiets moet hebben en verkeert zich in een zeer aantrekkelijk prijssegment. De Cortina is niet voorzien van allerlei toeters en bellen, zodoende kan het allemaal ook niet tot gebreken lijden. De stoere transportfiets is populair voor kinderen en scholieren tot aan ouderen.

Goedkope kwaliteitstransportfiets

De goedkope transportfiets van Cortina wordt voor een zeer scherpe prijs aangeboden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een oude fiets in te ruilen. Hierdoor kunt u profiteren van de extra korting op dit model waardoor de aanbieding nóg aantrekkelijker wordt! De Cortina U4 Transport heeft een erg mooi design die absoluut opvalt in het fietsenrek. Toch niet helemaal naar uw wens? U kunt het design wat opbeuren met een opvallende fietskrat. Dit functionele item zorgt er tevens voor dat u makkelijk een school- of boodschappentas kunt vervoeren.

Rijk uitgerust

De welbekende transportfiets is te herkennen aan de voordrager en het brede stuur. Dankzij het brede stuur heeft u extra veel controle over het stuur, dit is ideaal bij het vervoeren van spullen op de voordrager.

De Cortina U4 Transport is verkrijgbaar in allerlei verschillende types met diverse specificaties. Denk hierbij aan geen, 3 of 8 versnellingen. Wel of geen terugtraprem in combinatie met rollerbrakes. Dit goede remsysteem zorgt ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat en altijd snel kunt reageren in onverwachte situaties. De populaire transportfiets is ook met elektrische ondersteuning verkrijgbaar. Zo bent u nog sneller op uw bestemming met een mooie fiets. Mocht een volwassenefiets te groot zijn, geen stress! De Cortina U4 Transport is er ook in kindermaten met 24 en 26 inch banden. Bekijk hier de website van de fabrikant voor alle informatie.

Heeft u vragen over de populaire transportfiets van Cortina? Neem dat gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.