Waarom een Omafiets

Waarom een Omafiets

De omafiets is een groot begrip in Nederland. De fiets bestaat al zo’n 70 jaar en is nog steeds gewild. Het frame dat uiterst geschikt is voor een vrouwelijke opstap is mede verantwoordelijk voor dit succes. De fiets is geliefd bij jong en oud en de populariteit groeit nog steeds, maar waarom eigenlijk? Wij zullen u de redenen geven.

De omafiets is eeuwig jong

De omafiets heeft een opmerkelijk simpele gedachte. De fiets bindt comfort en eenvoud heel makkelijk samen in een uitkomst die blijkbaar voor veel mensen een uitkomst biedt. Het frame creëert een handige curve die de opstap voor vrouwen goed mogelijk maakt. De fiets is in de loop der jaren niet veel veranderd en misschien is dat ook de kracht. Mensen herkennen de fiets en weten dat de fiets een enorm hoog kwaliteitsgehalte heeft.

De omafiets heeft een ongeëvenaarde kwaliteit

Het is misschien een cliché maar toch echt waar. Des te meer opties een fiets heeft, des te meer opties kapot kunnen gaan. De omafiets heeft alleen de broodnodige opties. De fiets maakt gebruik van een sterk frame en een dichte kettingkast. Het traditionele rechte stuur en een terugtraprem maken de omafiets af. Wel is de fiets nog uit te breiden met een aantal versnellingen maar dat is de grens. Door zijn eenvoud gaat de fiets dus weinig kapot en heeft u lang en onbezorgd plezier van uw Omafiets.

De Omafiets in elke kleur

De omafiets is traditioneel zwart, maar tegenwoordig is de fiets verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw, Roze, echt alles is mogelijk. Ook volledige prints zijn mogelijk bij sommige fabrikanten. Dit maakt de omafiets nog populairder onder jongeren die veel gebruik maken van deze Nederlandse fiets.

Populaire Omafiets

De omafiets is verkrijgbaar in kindermodellen en volwassenmodellen. Ook zijn er van sommige omafiets modellen een Heren uitvoering beschikbaar. Tegenwoordig zijn er veel omafiets modellen waaruit u een keuze kunt maken. 

Een Omafiets kopen

Een omafiets kopen doet u voor laagste prijs bij Fietsenconcurrent.nl. Wij bieden u namelijk de laagste prijsgarantie aan. Bij het bestellen van de Omafiets wordt de fiets volledig rijklaar afgeleverd. Zo kunt u meteen genieten van uw nieuwe fiets. Het kan zijn dat u vragen heeft voor ons serviceteam. Neem gerust contact met ons op. Wij zullen proberen al uw vragen te beantwoorden.