De transportfiets. Uw ideale transporter!

De transportfiets. Uw ideale transporter!

Het hebben van een transportfiets biedt vele voordelen. Zoals bij het doen van boodschappen. Boodschappen die normaal gesproken worden gedaan met de auto kunnen met een transportfiets gemakkelijk in huis worden gehaald. De transportfiets heeft een vergroot oppervlak om de boodschappen te plaatsen waarmee ook het draagvermogen wordt vergroot. Een andere mogelijkheid van de transportfiets is om een mand voorop te plaatsen waar u al uw boodschappen kwijt kunt. Hieronder hebben wij nog een aantal tips op een rij gezet waarom de transportfiets uw ideale transporter is.

Een robuuste uitstraling zonder extra gewicht

De transportfiets heeft een vrij robuuste uitstraling wat een stoere indruk geeft. Sommige transportfietsen hebben een dubbele framebuis wat bijdraagt aan het comfort van de fiets. Hierdoor kan de transportfiets meer aan dan de traditionele stadfiets. Ondanks de uitstraling van de transportfiets verschilt de transportfiets weinig in gewicht van de stadfiets. Het lichtgewicht aluminium frame is hier medeverantwoordelijk voor.

Populair onder moeders en scholieren

De transportfiets doet het verrassend goed onder scholieren en moeders. Het voordeel van een transportfiets voor een scholier is dat de bagagedrager voor en achter en het gebruik van een eventuele fietsmand voorop de mogelijkheid biedt om de rug te ontlasten van een zware schooltas. Voor moeders met kleine kinderen maakt de transportfiets het erg makkelijk om een kinderzitje te plaatsen.

Aan te passen naar eigen smaak

De transportfiets biedt vele uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van accessoires. Zo heeft Fietsenconcurrent een ruim assortiment fietskratten die een mooie uitbreiding zijn voor de transportfiets. Met de verschillende kleuren zijn de fietskratten een sfeervolle toevoeging op de transportfiets. Ook kinderzitjes zijn te verkrijgen in verschillende stijlen, kleuren en maten en behoren tot het assortiment waarmee de transportfiets is uit te breiden.

Het volledige aanbod transportfietsen

De transportfiets is de afgelopen jaren gestegen in populariteit en dat is te merken in het groeiende aanbod van de transportfietsen. De transportfietsen zijn verkrijgbaar in een traditionele stads uitvoering en een elektrische uitvoering. Hierdoor variëren de transportfietsen van Fietsenconcurrent sterk in prijs en opties. Bekijk het volledige aanbod transportfietsen van Fietsenconcurrent.nl of bekijk onze meeste populaire transportfietsen. De meest populaire transportfietsen zijn hieronder te zien.

Transportfiets kopen

Een Transportfiets besteld u gemakkelijk bij Fietsenconcurrent.nl. Hierbij betaald u ook nog eens de laagste prijs. Wij bieden u namelijk de laagste prijsgarantie. Bij het bestellen van een transportfiets bij ons wordt uw fiets 100% rijklaar bij u thuis afgeleverd. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe aankoop. Heeft u vragen over onze service of over één van onze producten? Neem gerust contact op met het team van Fietsenconcurrent.nl. Wij proberen al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.