Wat betekent de foutcode van mijn Bafang middenmotor?

Wat betekent de foutcode van mijn Bafang middenmotor?

Bezit u een elektrische fiets met een Bafang middenmotor en loopt u tegen storing aan, is dat natuurlijk erg vervelend. Er zijn meerdere foutcodes die de display kan weergeven. In onderstaande tabel kunt u precies terugvinden wat de foutcode precies inhoudt en wat u mogelijk zelf zelf kunt doen om het probleem op te lossen. 

Foutcode Omschrijving fout Oplossing
03 Remmen in werking Controleer of een remkabel vast zit.
07  Bescherming tegen hoogspanning Breng uw elektrische fiets naar uw dealer of naar een specialist om de fout te laten repareren.
08 Fout in de Hall sensor van de motor Breng uw elektrische fiets naar uw dealer of naar een specialist om de fout te laten repareren.
10 De temperatuur van de motor bereikt 10 de maximale beschermingswaarde Stop de e-bike voor een pauze.
12 Fout met de huidige sensor in de regelaar Breng uw elektrische fiets naar uw dealer of naar een specialist om de fout te laten repareren.
13 Fout met de temperatuursensor in de accu Breng uw elektrische fiets naar uw dealer of naar een specialist om de fout te laten repareren.
21 Fout met de sensor die de snelheid van de wielen detecteert Breng uw elektrische fiets naar uw dealer of naar een specialist om de fout te laten repareren.
22 BMS communicatiefout Breng uw elektrische fiets naar uw dealer of naar een specialist om de fout te laten repareren.
25 Torsie sensor torsie signaleringsfout Breng uw elektrische fiets naar uw dealer of naar een specialist om de fout te laten repareren.
26 Torsie sensor snelheid signaleringsfout Breng uw elektrische fiets naar uw dealer of naar een specialist om de fout te laten repareren.
30 Communicatiefout Breng uw elektrische fiets naar uw dealer of naar een specialist om de fout te laten repareren.

Bent u erachter wat het probleem, maar lukt het niet om het probleem zelf op tel lossen, neem dan contact op met de klantenservice van Fietsenconcurrent.nl. Wij helpen u graag verder met het oplossen van het probleem.