FAQS

FaQs. General Information

Bel voor persoonlijk advies072 - 20 499 00

of stuur een e-mail naar onze klantenservice.

info@fietsenconcurrent.nl

Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag8:30 - 17:00

U kunt ook met ons chatten

Mis niets

Bij Fietsenconcurrent.nl is het mogelijk om uw oude fiets in te ruilen. Bij het inruilen van een fiets extra korting. Op de productpagina van de desbetreffende fiets vindt u hoeveel extra korting u ontvangt. Daarnaast bent u weer van uw oude fiets af. De inruilfiets wordt meegenomen op het moment dat de nieuwe fiets wordt geleverd. De inruilfiets dient alleen bruikbaar en compleet te zijn. Voor de rest zitten er geen voorwaarden aan verbonden.

Let op: Wanneer u beroep wilt doen op de laagste prijsgarantie, zal deze actie te komen vervallen. Acties zijn namelijk niet te combineren.

Ja, dat kan. Hierin zijn twee mogelijkheden. In Wieringerwerf is onze showroom gevestigd. Het is aan te raden om vooraf contact op te nemen met de showroom (tel: 0227-603216). Het is namelijk niet mogelijk om alle fietsen te presenteren die op de webshop staan. Daarnaast kunt u ook een aanvraag doen voor een testrit in ons afhaalpunt in Heerhugowaard. U kunt hiervoor het formulier invullen bij het product of telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Het is belangrijk om de juiste framemaat te kiezen bij het bestellen van een fiets. De juiste framemaat kunt u hier berekenen aan de hand van uw lichaamslengte.

Fietsenconcurrent.nl hanteert de laagste prijs. Hierdoor is het niet mogelijk om extra korting te krijgen. Vindt u de fiets ergens anders toch goedkoper, dan geven wij die korting uiteraard wel. Hieronder vindt u de voorwaarden.

- De prijs bij de concurrent geldt voor een afgemonteerde fiets

- De fiets moet nieuw zijn

- De concurrent dient in het bezit te zijn van een webshopkeurmerk

- De prijs moet openbaar zijn geadverteerd bij de concurrent

- De prijs mag geen onderdeel zijn van een bundel- of bulkaankoop

- De fiets is nog niet geleverd aan u

Bij Fietsenconcurrent.nl heeft u de mogelijkheid om een fiets te bestellen met het fietsplan/WKR-regeling (werkkostenregeling). De hoogte van de vergoeding hangt af van de keuzes die de werkgever hierin maakt. Informeer bij uw werkgever over de mogelijkheden. Er zijn drie mogelijkheden om hieraan mee toe doen. De keuze wordt bepaald door de werkgever.   Optie 1: Bestel en betaal zelf

U bestelt een fiets bij Fietsenconcurrent.nl en rekent deze zelf af. De factuur kunt u inleveren bij de werkgever. Optie 2: Bestel zelf en laat uw werkgever betalen

U bestelt zelf de fiets, maar laat het bedrag overmaken door de werkgever. U vult bij de factuurgegevens de gegevens van de werkgever in. Bij het afleveradres vult u uw eigen gegevens in. Als betaaloptie kiest u bankoverschrijving. Optie 3: Bestel via een bemiddelaar (NFP/FiscFree/BFN)

U kunt ook een fiets bestellen via een fietsplan-bemiddelaar. Dit kunt u doen via Nationale Fiets Projecten (NFP), FiscFree, of Bedrijfsfietsen Nederland (BFN). In de meeste gevallen is het zo dat de bemiddelaar bemiddelingskosten rekent. Hier dient rekening mee worden gehouden bij het invullen van de formulieren. U vult samen met de werkgever het formulier van de bemiddelaar in en stuurt deze op naar de bemiddelaar. Daarnaast dient u de fiets te bestellen op Fietsenconcurrent.nl en te kiezen voor de betaaloptie Fietsplan. 

U betaalt 15% bemiddelingskosten aan de bemiddelaar. De fiscale grens ligt op €1000. Hierdoor komen de maximale bemiddelingskosten op €150. Om u een beter beeld te geven staan hieronder 2 voorbeelden. 

Voorbeeld 1

Prijs: €1100

Ingehouden door bemiddelaar: €150 (15% van €1000)

Restprijs: €100 (€1100 - €1000)

Door u bij te betalen: €250

Voorbeeld 2

Prijs: €499

Ingehouden door bemiddelaar: €74,85 (15% van €499)

Restprijs: €0

Door u bij te betalen: €74,85

Indien u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met de klantenservice van Fietsenconcurrent.nl.

Op Fietsenconcurrent.nl verkopen wij geen tweedehands fietsen. Voor een tweedehands fiets kunt u het beste kijken op www.outletfietsen.nl.