Registreer

sluit

Als u zich registreert voor deze site, krijgt u toegang tot de status en geschiedenis van uw bestelling. Vul de onderstaande velden in en we maken snel een nieuw account voor je klaar. We zullen u alleen om informatie vragen die nodig is om het aankoopproces sneller en gemakkelijker te maken.

Maak een account
sluiten
Cart (0) 0 / €0,00

Populaire Giant fietsen 

Fietsenconcurrent.nl kent een groot assortiment aan Giant fietsen. Veel van deze fietsen kunnen worden onderverdeeld in series. Een serie bevat een groep fietsen met elk een eigen variant. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de meest populaire Giant series.

Giant Propel

De Giant Propel serie bestaat uit racefietsen voor de gevorderde wielrenner. Deze racefietsen bestaan namelijk allemaal uit hoogwaardige en duurzame onderdelen. Echte toppers dus!

Giant Defy

De Giant Defy serie bestaat uit racefietsen voor de beginnende en gevordere wielrenner. Met deze kwaliteit fietsen kunt u heerlijk genieten van de mooiste fietsritten.

Giant TCR

De Giant TCR serie zijn racefietsen voor de gevorderde wielrenners. Met zijn hoogwaardige Shimano onderdelen, kunt u jarenlang genieten van een Giant TCR.

Giant Futuro

De Giant Futuro serie is bedoeld voor de sportieve fieters, die ook veel comfort wensen. Geniet van lange afstanden met het hoogste comfort.

Giant Prime E+

De Giant Prime E + serie is het topmodel van de elektrische fietsen van Giant. Op deze serie zit alles wat u nodig heeft als veeleisende fietser.

Scroll To TopScroll To Top