Bezorging

Wanneer u een fiets besteld bij Fietsenconcurrent.nl, komen wij persoonlijk uw fiets bezorgen. Wij bezorgen fietsen 7 dagen per week! Hierdoor weten wij zeker dat de fiets onbeschadigd bij u aankomt en kunnen wij de fiets geheel rijklaar afleveren terwijl u thuis bent.

7 dagen per week thuisbezorgd

Tijdens het bestellen van uw bestelling kunt u een voorkeursdag selecteren wanneer u uw bestelling wilt ontvangen. Wij zullen hier rekening mee houden tijdens het verwerken van de bestelling. Hierdoor weet u zeker dat u thuis bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij van Fietsenconcurrent.nl begrijpen dat het doordeweeks lastig kan zijn om uw fiets in ontvangst te nemen. Daarom bezorgen wij uw fiets ook in het weekend.

Let op: Wij bezorgen onze fietsen alleen in Nederland en België. Het afleveren van een fiets op de waddeneilanden is niet mogelijk.

Wijze van bezorging

Alle volwassen fietsen en kinderfietsen vanaf 22 inch worden 100% rijklaar afgeleverd. Op deze fietsen wordt ook de accessoires gemonteerd. U kunt dus direct genieten van uw nieuwe aankoop! Bij de meeste webwinkels wordt dit niet gedaan en dient u zelf het stuur, pedalen en accessoires te monteren. Wanneer dit niet goed gebeurd kan dit leiden tot grote ongelukken. Daar moeten we toch niet aan denken. Kinderfietsen t/m 20 inch worden 95% rijklaar afgeleverd. Fietsen van Sparta, Batavus en Loekie worden allemaal rijklaar afgeleverd.

Volwassen fietsen (tenzij "gratis bezorgd" aangegeven) €29,99
Kinderfietsen vanaf 22 inch €29,99
Kinderfietsen t/m 20 inch €17,50
Accessoires €7,50

  • Laagste prijs garantie
  • 15.000+ fietsen op voorraad
  • Gratis verzending bij fiets inruilen
  • 7 dagen per week thuisbezorgd
  • 100% rijklaar afgeleverd
  • Persoonlijke klantenservice