Op de fiets naar het werk!

Op de fiets naar het werk!

Wellicht kent u het gevoel wel. U woont niet zo heel ver van uw werk, maar toch net even te ver om er naartoe te fietsen. Ook heeft u erover nagedacht om hiervoor een elektrische fiets aan te schaffen, maar deze is toch net even te duur. Gelukkig is hier een eenvodige oplossing voor en onderzoek wijst uit dat nog lang niet iedereen hiervan weet.

Het fietsplan voor de werkgever

Er zijn voor werkgevers nog volop mogelijkheden om mee te doen aan een fietsplan. Uit onderzoek blijkt dat 62% van de werkgevers hier niet eens vanaf weet. Een werkgever heeft de optie om een kilometervergoeding aan te bieden en daarnaast een renteloze lening te verstrekken. Zo verdient u de fiets al binnen 3 jaar terug.

Voordelen van het fietsplan

Er zitten natuurlijk veel voordelen aan een toename in fietsverkeer voor zowel werknemer als werkgever. Fietsen wordt door veel werknemers ervaren als rustgevend en ontspannend. Ook heeft u geen kans om in de file te komen met de fiets. Het voordeel voor de werkgever zit hem voornamelijk in een toenemende gezondheid. Door vaker te fietsen voelen mensen zich fitter en treedt er minder ziekteverzuim op.

Nationale Fietsprojecten

Ziet uw werkgever het niet zitten om alle zaken rondom fiscale regels uit te zoeken? Geen probleem. Er zijn meerdere partijen die de werkgever kunnen helpen om dit uit handen te nemen. Nationale Fietsprojecten(NFP) is hier een goed voorbeeld van. Mocht u vragen hebben over het fietsplan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan een fiets.

Al onze fietsen zijn aan te schaffen via het fietsplan. Bekijk snel ons assortiment.