Nishiki fietsen direct leverbaar met minimaal 50% korting! OP=OP

Nishiki fietsen direct leverbaar met minimaal 50% korting! OP=OP

De populaire hybride fietsen van Nishiki zijn weer op voorraad bij Fietsenconcurrent.nl De hybride fietsen worden nu voor een aanzienlijk scherpe prijs aangeboden. Hierbij ontvangt u gratis een bidon + bidonhouder die wij kosteloos voor u monteren. Hieronder worden de verschillende uitvoeringen van Nishiki voor u uitgelicht.

Nishiki Master Pro

Door nu te profiteren van onze hoge korting kunt u een bedrag besparen van €530,-. De hybride fiets van Nishiki wordt door Fietsenconcurrent.nl nu voor maar €469,- aangeboden. De Nishiki Master Pro heeft een gewicht van 16,3 kg en heeft een sportieve zithouding. De fiets is afgemonteerd met 27 versnellingen Shimano Deore. Verder is de hybride fiets voorzien van hydraulische velgremmen voor een krachtige rem, in alle omstandigheden.

Nishiki Master SL

Deze hybride fiets van €899,- wordt nu voor €399,- aangeboden. Dit model is afgemonteerd met 24 versnellingen Shimano Alivio. Het Frame en velgen zijn van aluminium waardoor deze niet roesten. Dankzij de vering in de voorvork heeft u extra comfort.

Nishiki Master Dames

Dit model heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De hybride fiets van Nishiki is voorzien van 21 versnellingen van Shimano Acera. Ondanks de lage prijs van €299,- haalt u zeker kwaliteit in huis. Verder is de fiets voorzien van Shimano V-brakes waardoor u snel en veilig stil staat in onverwachte situaties.

Nishiki Master Lite Dames

De Nishiki Master Lite Dames is de lichtgewichtste fiets van deze uitvoeringen. De fiets heeft namelijk een gewicht van 15,1 kg. Dit is het enige model die een vaste voorvork heeft. Dit zorgt voor een zeer direct rijgedrag. Verder is de fiets voorzien van een Shimano Naafdynamo in het voorwiel. Deze genereert licht voor het voor- en achterlicht.

De fietsen zijn direct leverbaar en kunnen wij binnen enkele werkdagen bij u thuis bezorgen. U heeft de mogelijkheid om uw fiets te verzekering. Klik hier voor alle informatie m.b.t. het verzekeren van uw fiets. Mocht u verder vragen hebben over de fietsen of andere aspecten. Schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Fietsenconcurrent.nl. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u verder te helpen.