De eerste nieuwkomer: Giant Attend 2021

De eerste nieuwkomer: Giant Attend 2021

Dit staaltje techniek is van geweldige kwaliteit en zorgt voor een optimaal comfort. In combinatie met het mooie design zal dit nieuwe model erg populair worden, denken wij. De Giant Attend is een stadsfiets en weegt slechts 19 kg, wie wil dat nou niet?

Comfortabele stadsfiets

Een geveerde zadelpen en voorvork, dit zorgt voor een optimaal comfort wanneer u fietst over een hobbelige onderweg. De rollerbrakes zorgen ervoor dat u altijd snel en veilig tot stilstand komt te staan. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Het voorlicht wordt gevoed door middel van een naafdynamo waardoor u ook tijdens stilstand zichtbaar bent. Dit optimaliseert uw veiligheid en die van de medeweggebruikers. De stevige standaard van de Giant Attend zorgt ervoor dat u de fiets met een gerust hart kunt stallen.

Giant Attend onderhoudsarm

Veel mensen begrijpen niet dat een fiets onderhoud nodig heeft. Vaak treden er euvels op wanneer het onderhoud wordt nagelaten. Met de Giant Attend heeft u veel minder zorgen over het onderhoud van de fiets. Met de dichte kettingkast en de hoogste kwaliteit aan onderdelen heeft deze stadsfiets weinig onderhoud nodig. De versnellingen welke Shimano afgesteld zijn kost bijna geen tijd.

Giant stadsfiets

De Giant Attend is in verschillende varianten beschikbaar. Deze varianten worden verdeeld onder de CS 1, CS 2 en CS 3. De verdeling gaat van comfort naar standaard. De CS 3 is de enige welke voorzien is van 3 versnellingen, de andere modellen zijn voorzien van 7 versnellingen. De anti-lekbanden zorgen ervoor dat de kans op een lekke band veel kleiner is. Met framemaat S tot en met XL is ervoor groot en klein een geschikte maat.

Ons team welke al meer dan 35 jaar ervaring heeft in de fietsenbranche wilt u altijd van deskundig advies voorzien. Schroom daarom niet om contact op te nemen met de klantenservice van Fietsenconcurrent.nl.

Bekijk alle Giant Attend fietsen