Cool to School!

Cool to School!

Het schoolseizoen staat weer voor de deur en om het voor de, misschien wel nieuwe, studenten een stuk leuker te maken heeft Fietsenconcurrent.nl een Cool to School actie! Met deze actie koopt u de nieuwste, gaafste en mooiste schoolfietsen voor een extreem voordelige prijs. Bovendien heeft deze actie nog meer grote voordelen!

  • Direct leverbaar: De geselecteerde fietsen voor de Cool to School actie zijn allemaal direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat u niet lang hoeft te wachten op de fiets.
  • Ideaal geschikt als schoolfiets: Alle fietsen uit de selectie zijn optimaal geschikt als schoolfiets. Er is een samenstelling gemaakt van fietsen met een transportdrager, fietsen met een laag gewicht of fietsen die niet stuk te maken zijn.
  • Hoge kortingen: U profiteert met onze “Cool to School” actie van extreem hoge kortingen. Zo zit er op sommige fietsen maarliefst 40% korting.

Bent u geinteresseerd in een schoolfiets van onze “Cool te School” actie? Neem gerust contact op met één van onze klantenservice medewerkers.

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken hebben wij van Fietsenconcurrent.nl een fietsentest gedaan. In de test zijn verschillende eigenschappen van de Cool 2 School fietsen met elkaar vergeleken waardoor u in een snel oogopslag ziet wat voor u de beste keus is. Bent u benieuwd welke fiets het beste uit de test komt?