Populaire Gazelle fietsen 

Fietsenconcurrent.nl kent een groot assortiment aan Gazelle fietsen. Bij elk nieuw ontwerp wordt er aan de klant gedacht door gebruik te maken van optimaal empathisch vermogen.. Doordat Gazelle erg groot is en veel fietsen produceert ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de meest populaire Gazelle fietsen.

Gazelle Orange

We beginnen met de Gazelle Orange. Deze serie is misschien wel het meest bekend. Deze serie bevat voornamelijk comfortabele stadsfietsen. Sommige modellen zijn uitgevoerd in een elektrische variant. Deze serie is vooral populair bij de mensen die een fiets zoeken voor woon-werkverkeer.

Gazelle Miss Grace

De Gazelle Miss Grace serie is speciaal ontworpen voor de dames. De fietsen zijn robuust en fraai vormgegeven. Ideaal voor dagelijks gebruik. Deze variant is ook verkrijgbaar in een elektrische fiets.

Gazelle Chamonix

De Gazelle Chamonix is niet meer weg te denken uit het assortiment van Gazelle. Deze sportieve fietsen komen ieder jaar terug vanwege de populariteit. Met de sportieve zithouding kan er meer trapkracht gecreëerd worden.

Gazelle Esprit

De Gazelle Esprit serie bestaat degelijke stadsfietsen die tegen een stootje kan. De fietsen zijn zonder te veel poespas ontworpen waardoor er niet snel iets defect kan gaan. Ideaal wanneer u dagelijks naar school of naar uw werk fietst. Op een Esprit kunt u vertrouwen en wilt u gezien worden

Gazelle Classic

De Gazelle classic is eigenlijk alles wat u ervan verwacht. Een traditioneel design met alle comfort van nu. De Gazelle Classic is een ideale omafiets die naar weinig onderhoud verlangt.

Gazelle Tour Populair

De Gazelle Tour Populair is een echte klassieker. Met deze fiets is het begonnen voor Gazelle. Deze nostalgische fiets is een perfecte combinatie tussen de karakteristieken van Gazelle en een heerlijk fietscomfort.

Gazelle Innergy

De Gazelle Innergy is een volledig elektrische serie van Gazelle. De serie is rijk aan variatie en biedt u hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs!

Gazelle Bloom

De Gazelle Bloom is één van de populairste moederfietsen. De lage instap, een brede standaard en de vele mogelijkheden voor kinderzitjes maken deze fiets tot een grote trend. Daarnaast is dit model voorzien van een zeer aantrekkelijk design.

Gazelle Cabby

De Gazelle Cabby is de populairste bakfiets van Gazelle! Vooral zijn praktische vaardigheden maken deze innovatieve fiets tot een groot succes.

Gazelle CityGo

De Gazelle CityGo heeft een apart maar stoer design en is te herkennen aan de knik in het frame. De fiets is zonder te veel toeters en bellen ontworpen waardoor de fiets onderhoudsarm is. Deze serie is ook verkrijgbaar in een elektrische variant.

Gazelle Medeo

De Gazelle Medeo maakt gebruik van een dubbele sensor. Hierdoor kunt u optimaal blijven fietsen, zelfs in de slechtste weersomstandigheden!

Gazelle Orange Plus

De Gazelle Orange Plus is één van de best verkopende series van Gazelle. Het prachtige design en de vernieuwde technologie zijn de voornaamste redenen. Deze serie is ook verkrijgbaar in een elektrische uitvoering.

Gazelle Van Stael

De Gazelle Van Stael is hét lichtgewicht in de klasse stadsfietsen. Met zijn 12,8 kg is "de impressie van de tour de France" een uniek exemplaar!

Gazelle HeavyDutyNL

De Gazelle HeavyDutyNL is een transportfiets die tegen een aardig stootje kan. Het robuuste ontwerp in combinatie met de comfortabele onderdelen zorgen altijd voor een fietsrit om nooit meer te vergeten.

Gazelle PUUR NL

De Gazelle PUUR NL is uitgegroeid tot één van de populairste fietsen. Deze sterke fiets heeft een robuuste uitstraling en met zijn grote draagvermogen stelt hij niemand teleur. De fiets is ook verkrijgbaar in een elektrische variant.

Gazelle CityZen

De Gazelle CityZen is de sportiefste stadsfiets die u gaat zien. De fiets behoort in het segment van de hybride fietsen en is één van de meest wendbare hybride fietsen die er op de markt zijn.