Populaire Cortina fietsen

Cortina fietsen zijn mateloos populair in zowel Nederland als België. Oerdegelijke fietsen in een nieuw jasje, dat is hoe wij Cortina fietsen het beste kunnen omschrijven. Op deze pagina gaan we dieper in op de meest bekende fietsen van Cortina. 

Cortina U4

Uiteraard beginnen we met de Cortina U4. De U4 is veruit de meest populaire fiets van Cortina. Dit is een stevige transportfiets die ook nog eens heerlijk licht fietst. Vanwege zijn strakke en trendy design is de fiets in trek bij zowel de jongeren als de ouderen generatie. De stevige voor- en achterdrager maken deze fiets ideaal voor het gebruik naar werk, (sport)school en boodschappen. Een mand of krat op de fiets maakt deze topper van een fiets helemaal af. Het assortiment Cortina U4 fietsen is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Welke wensen u ook heeft, er is altijd een geschikte Cortina U4 voor u te vinden. Hieronder hebben wij de meest populaire Cortina U4 fietsen op een rijtje gezet voor u. 

Cortina U1

De Cortina U1 is van oudsher een zeer degelijke stadsfiets. Deze no-nonsense fiets van Cortina is een fiets die wel tegeneen stootje kan. Het is dan ook niet zo gek dat deze tweewieler zeer populair is voor in de stad en onder de scholieren. Vanwege zijn ongekende populariteit is er nu ook een uitvoering met een voorwielmotor. Deze uitvoering met trapondersteuning kan in deze huidige markt niet missen. Van jong tot oud, steeds vaker zien we mensen kiezen voor een elektrische fiets. Wanneer u op zoek bent naar een fiets zonder te veel poespas, dan is deze Cortina U1 de ideale fiets. 

Cortina Common

De Cortina Common is enkele jaren geleden toegevoegd aan het assortiment van Cortina. Vrijwel direct is de fiets uitgeroepen tot fiets van her jaar. Dit heeft zijn populariteit zeer ten goede gedaan. Met zijn strakke design en comfortabele zithouding is deze Cortina Common geliefd bij jong en oud. U kunt de Cortina Common uitbreiden met een AVS accessoire. Deze lijn van tassen en manden is speciaal op de markt gekomen om uw Cortina Common helemaal af te maken. Deze degelijke stadsfiets is zeer populair in de stad en voor woon-werkverkeer. Vandaag de dag is er ook een uitvoering met een riemaandrijving. 

Cortina Blau

De Cortina Blau is echt een design fiets voor de hippe fietsers onder ons. De fiets kenmerkt zich door zijn ingebouwde koplamp en zijn unieke framevorming. Deze fiets is hufterproof en hierdoor zeer geschikt als stadsfiets. Als één van de weinige fietsen in ons assortiment, is de Cortina Blau uitgevoerd met een riem i.p.v. een ketting. Heerlijk onderhoudsvrij en geeft de fiets ook nog eens een leuke uitstraling. Een leuk detail, ook het achterlicht is weggewerkt in het frame. De Cortina Blau is een echte fiets voor de toekomst. De plannen voor een uitvoering met trapondersteuning liggen al klaar. Ons advies, laat maar snel komen! 

Cortina Foss 

De Cortina Foss is dé stadsfiets bij uitstek. Lekker degelijk, maar met een uniek design. Een typische Cortina fiets! Vooral de damesfiets is op afstand te herkennen aan de dubbele stang. Deze onderhoudsvrije stadsfiets is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit een fiets met 3 of 7 versnellingen en er zijn ook exemplaren met een voorwiel- of middenmotor. Vanwege zijn lage gewicht is dit de ideale fiets voor dagelijks gebruik voor het werk, school of de sportvereniging. 

Cortina Family

De Cortina Family zijn stevige moederfietsen en speciaal gemaakt voor het meenemen van kinderen op een kinderzitje. Zowel aan de voor als achterzijde is de fiets prima geschikt om een kinderzitje te plaatsen. De Cortina Family fietsen hebben meer ruimte tussen het stuur en zadel waardoor de opstap zeer comfortabel is, ook wanneer u een zitje voorop heeft. Tevens zijn de bagagedragers ook extra stevige gefabriceerd t.b.v. het achterzitje. De Cortina Family kenmerkt zich tevens door zijn stevige dubbelpootstandaard met stuurvergrendeling. Hiermee kunt u de moederfiets stabiel neerzetten en heeft u alle tijd om uw kindje van het zitje te halen.