Registreer

sluit

Als u zich registreert voor deze site, krijgt u toegang tot de status en geschiedenis van uw bestelling. Vul de onderstaande velden in en we maken snel een nieuw account voor je klaar. We zullen u alleen om informatie vragen die nodig is om het aankoopproces sneller en gemakkelijker te maken.

Maak een account
sluiten
Cart (0) 0 / €0,00

Populaire Cortina fietsen 

Fietsenconcurrent.nl kent een groot assortiment aan Cortina fietsen. Veel van deze fietsen kunnen worden onderverdeeld in series. Een serie bevat een groep fietsen met elk een eigen variant. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de meest populaire Cortina series.

Cortina U1

De Cortina U1 serie wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en robuustheid. Hierdoor is het een populaire stadsfiets.

Cortina U4

De Cortina U4 staat bekend om zijn degelijkheid en fraaie vormgeving. Deze serie bevat vele uitvoeringen. Zo weet u zeker dat uw gewenste fiets ook aanwezig is.

Cortina U5

De Cortina U5 serie is al enige tijd populair als het gaat om transportfietsen. De robuuste kwaliteit en het elegante design verovert vele harten van fietsliefhebbers.

Cortina Urban

De Cortina Urban serie is bedoeld voor echte stadsmensen die zich willen onderscheiden van de rest. Het stoere opvallende uiterlijk maken deze fietsen zeer populair.

Scroll To TopScroll To Top