Klantenservice 072 - 20 499 00 Wij bezorgen in: Gratis verzending100% rijklaar afgeleverdGeld voor uw oude fiets
sluiten
Cart (0 ) 0 / €0,00

Garantie

Wanneer u denkt dat er sprake is van garantie, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen samen met u kijken wat er mogelijk is om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. U kunt ook beroep op garantie doen bij een andere dealer. Let op, het kan zijn dat zij hier kosten voor in rekening brengen. Fietsenconcurrent.nl vergoedt geen kosten van derden.

Mocht u niet in staat zijn om de fiets te komen brengen dan kunnen wij onze bezorgdienst inschakelen. Aangezien de afstand niet onder garantie valt zullen wij hier kosten voor in rekening brengen. Uit coulance is dit de eerste drie maanden gratis. Na deze 3 maanden worden de vervoerskosten verdeeld en betaalt u €29,99. Na een jaar betaalt u de volledige vervoerskosten van €59.

Voor de garantie van fietsen gelden de garantievoorwaarden van de desbetreffende fabrikant. Voor de overige fietsen gelden onderstaande voorwaarden:

  • Frame en voorvork: Op de materiaal- en constructiefouten van het frame en de vaste voorvork heeft u bij Fietsenconcurrent.nl 3 jaar garantie. Op een verende voorvork geldt een garantietermijn van 1 jaar. Deze voorwaarden gelden alleen bij normale behandeling van de fiets. Slijtage valt buiten deze garantie.
  • Overige producten en accessoires: Op alle overige producten zit een garantietermijn van 1 jaar.
  • Onderdelen op de fiets: Er geldt een garantietermijn van 1 jaar. Dit geldt alleen wanneer de fiets normaal is behandeld en zijn gebruikelijke onderhoud heeft gehad. Op slijtage gevoelige onderdelen wordt alleen garantie gegeven als er sprake is van een fabrieksfout.

Tenslotte is het belangrijk om na 3 maanden een eerste controlebeurt te laten uitvoeren. Dit kan bij Fietsenconcurrent.nl of elke andere gerenommeerde fietsenwinkel. Klachten die voortkomen door het nalaten van deze controlebeurt kunnen uiteraard invloed hebben op uw garantieclaim.

Scroll To TopScroll To Top