Klantenservice 072 - 20 499 00 Wij bezorgen in: Gratis verzending100% rijklaar afgeleverdGeld voor uw oude fiets
sluiten
Cart (0 ) 0 / €0,00

Populaire series

Wij hebben alle populaire series van bekende fietsmerken als Gazelle, Giant, Cortina, BSP en Puch in ons grote assortiment. Bekijk en bestel nu!

Gazelle

Gazelle is de bekendste fietsfabrikant van Nederland. Voorheen produceerde Gazelle ook auto’s, brommers en bromfietsen. Vandaag de dag concentreert Gazelle zich alleen op fietsen. Gazelle is opgericht in 1892 en staat kwaliteit voorop. Door hun grote succes in de fietsenbranche mag Gazelle met trots de naam Koninklijke Gazelle dragen. Met circa 350 medewerkers maken zij meer dan 275.000 fietsen. Of het nu gaat om een Gazelle elektrische fiets, Gazelle stadsfiets of een hybride fiets, sinds hun bestaan komt de kwaliteit van Gazelle naar boven. Hieronder zijn enkele populaire series van Gazelle vermeldt.

  • Gazelle Orange
  • Gazelle Chamonix
Bekijk de hele fietsencollectie van Gazelle

Cortina

Sinds de jaren '70 zie je mensen met een Cortina fiets fietsen. Dit waren altijd degelijke fietsen die wel tegen een stootje kunnen. In 2006 bracht Cortina haar eerste collectie stadsfietsen uit. Dit waren moderne, trendy fietsen die je terug bracht naar de basis. Cortina is vooral van de eenvoudig maar bijzondere fietsen en dit zie je dan ook terug in hun fietsencollectie terug. Cortina wilt jullie blijven verrassen door vooral met fashion bezig te zijn. dit willen zij bereiken door veel met kleur, design en met kleine details bezig te zijn. Deze behoren tot de beste systemen. Hieronder zijn enkele populaire series van Cortina vermeldt.

  • Cortina U4
  • Cortina U5
  • Cortina Roots
Bekijk de hele fietsencollectie van Cortina

Giant

Zo'n 40 jaar geleden is Giant opgericht met de missie om betere bikes te bouwen. Giant is niet van de opvallende kleuren, zij leggen de focus vooral op de laatste technologieën om fietsen plezierig voor u te maken. Als u opzoek bent naar een sportieve fiets dan bent u bij Giant aan het juiste adres. Giant straalt vertrouwen uit door zijn hoge kwaliteit en wilt daarmee uw hart veroveren. Hieronder zijn enkele populaire series van Giant vermeldt.

  • Giant Propel
  • Giant Defy
  • Giant TCR
Bekijk de hele fietsencollectie van Giant
Scroll To TopScroll To Top