Transportfiets steeds populairder

Transportfiets steeds populairder

Het is onderhand een bekend gezicht aan het worden. Er zijn steeds meer mensen die gebruik maken van de transportfiets, ofwel de fiets met voordrager. De mooie fietskratten en fietsmanden geven een speelse sfeer en zijn te verkrijgen in alle kleuren. Het uiterlijk van de transportfiets is robuust, stoer, trendy en ontspannen en die eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat de transportfiets hevig gegroeid is in populariteit. Deze populariteit is natuurlijk zeer positief, maar dit betekent ook meer keuze voor de consument.

Om u te helpen om de goede transportfiets uit te zoeken hebben wij een aantal transportfietsen voor u op een rij gezet die voor u uitkomst kunnen bieden, zodat u goed uitgerust de zomer in gaat.

 • Batavus Quip

  De Batavus Quip is de afgelopen maand zeer positief in het nieuws geweest. De fiets is namelijk uitgeroepen tot fiets van het jaar 2016. De Batavus Quip heeft een zeer uniek design en werd beoordeeld door de vakjury als ‘’een trendy stadsfiets voor dagelijks fietsverkeer en een lovenswaardig materiaalgebruik’’.

 • Gazelle Puur NL

  De Gazelle Puur NL heeft net als de Batavus Quip ook al een prijs in de wacht gesleept. De Gazelle Puur NL is namelijk winnaar van een GIO award in het jaar 2015 dankzij het strakke frame en de stoere looks. Met de Gazelle Puur NL haalt u een stevige fiets in huis, die zeer comfortabel rijdt en ook nog eens een prachtig design heeft.

 • Sparta Pick up

  De Sparta Pick-up is misschien wel de meest verkochte fiets van het jaar 2015/2016. De Sparta Pick-up is razend populair en dat is niet zonder reden. Deze fiets met voor- en achterdrager is scherp geprijst, maar heeft toch een hoge kwaliteit. Het feit de fiets ook nog eens verkrijgbaar is in vele kleren en maten maakt de Sparta Pick-up tot een waar succes! Bekijk ook de informatie vanuit de leverancier.

 • Cortina U4

  De Cortina U4 is één van de populairste modellen van Cortina en volgt de concurrentie op de voet. De fietsen van Cortina groeien steeds meer in populariteit en halen vooral hun kracht uit de kwalitatieve hoogwaardigheid in combinatie met een scherpe prijs.

 • Gazelle Miss Grace

  De Gazelle Miss Grace is op dit moment zeker onder de dames het populairste model onder de transportfietsen. Samen met de Sparta Pick- up is de Gazelle Miss Grace verantwoordelijk voor een groot gedeelte van het straatbeeld. De unieke kleuren en zeer hoge kwaliteit maken de Gazelle Miss Grace tot een favoriet! Bekijk ook de informatie over de Gazelle Miss Grace vanuit Gazelle.

Naast deze populaire transportfietsen zijn er natuurlijk nog veel meer tansportfietsen met een trendy design en een geweldig comfort. U kunt gemakkelijk ons volledige aanbod bekijken. Heeft u meer behoefte aan persoonlijk advies op maat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.