De nieuwe Gazelle Orange; betrouwbaarheid in een nieuw jasje

De nieuwe Gazelle Orange; betrouwbaarheid in een nieuw jasje

De Gazelle Orange is al een aantal jaar het boegbeeld van Gazelle. De Gazelle Orange is verreweg het meest verkochte model en dit zal nog jaren zo blijven. Afgelopen zomer kwam het verkoopcijfer zelfs op 1,5 miljoen te staan. De reden voor het grote succes van de Gazelle Orange is de combinatie tussen een solide design met een verfijnde afwerking.

De traditionele stadsfiets

Voor het jaar 2017 heeft Gazelle gekozen voor een vernieuwing in design. Dit is goed te zien in de categorie stadsfietsen. De Gazelle Orange C8 heeft een robuuste uitstraling, maar kent een geweldige afwerking. Het rijgedrag van deze Gazelle fiets is volgens velen ongeëvenaard.

Hybride fietsen

Ook in het toursegment doet Gazelle goed mee. De Gazelle Orange T24 en T27 doen al jaren mee in de hoogste klasse van de hybride fietsen. Een laag gewicht wordt gecombineerd met betrouwbare schakelgroepen. Met de Gazelle Orange T24 geniet u van elke toertocht die u voor ogen heeft.

De elektrische Gazelle Orange

De meest bereden elektrische Gazelle Orange is toch wel de Gazelle Orange Hybrid M. Deze elektrische fiets, ondersteunt door een Bosch middenmotor, is het paradepaardje van Gazelle. Een samenstelling van alleen de beste materialen heeft als gevolg dat de fiets een genot voor het oog is maar ook nog eens een fantastische fietservaring heeft. De fiets heeft een laag zwaartepunt waardoor de wegligging stabiel is. Verder heeft Gazelle ook het frame onder handen genomen. Hier leest u meer over bij de Tweewieler.

De Gazelle Orange kopen

Bent u geïnteresseerd in een Gazelle Orange? Dat snappen wij. Wij geven daarom bij elk Gazelle Orange model een uitgebreide uitleg wat de fiets u te bieden heeft. Heeft u toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op en stel uw vraag bij onze klantenservice.