De Batavus Stream; sportiever dan ooit!

De Batavus Stream; sportiever dan ooit!

Het uitzoeken van een elektrische fiets is tegenwoordig geen gemakkelijke klus. Er zijn keuzes in overvloed. U krijgt te maken met kleuren, motoren, moeilijke specificaties en ga zo maar door. Bent u op zoek naar een sportieve elektrische stadsfiets? Dan is de Batavus Stream wellicht een goede keuze voor u.

Krachtige ondersteuning van Yamaha

De Batavus Stream is ontwikkeld voor de échte fietsfanaat. Kort samengevat is de Batavus Stream een sportieve stadsfiets die is gecreëerd voor het afleggen van vele kilometers. Door de 500Wh accu heeft de Batavus Stream een voorzichtige actieradius van 135 km met een vermogen van 80Nm. Dit is het hoogst in zijn soort.

De Batavus Stream als beste uit de test

De Batavus Stream is naast de sterke ondersteuning ook uitgerust met alle componenten die verantwoordelijk zijn voor een ideaal fietscomfort. Ook de Consumentenbond heeft in haar oordeel laten zien dat zij de kwaliteit van de Batavus Stream erkennen. In het juryrapport van de Consumentenbond krijgt de bouwkwaliteit zelfs een 10! Het eindoordeel is geëindigd op een 8,5 wat de prijs “Beste elektrische fiets van het jaar” opleverde.

De Batavus Stream kopen

Bent u geïnteresseerd in de Batavus Stream, maar heeft u nog vragen? Wij van Fietsenconcurrent.nl bieden u graag persoonlijk advies. Kom gerust een keer langs of neem contact op voor extra informatie. Wij vertellen u graag wat de juiste fiets is die bij uw wensen aansluit.