Zien en gezien worden met de Gazelle CityGo 2020!
Fietsnieuws

Zien en gezien worden met de Gazelle CityGo 2020!

Gazelle brengt de ideale stadsfiets op de markt. De Gazelle CityGo 2020 fietst lekker licht en heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Dat is toch waar iedereen naar op zoek is? Daarom is dit model niet meer weg te denken uit het assortiment van Gazelle.

Multifunctionele stadsfiets

Op de alleskunner van Gazelle kunt u zien en gezien worden. De Gazelle CityGo 2020 is ontworpen met een geïntegreerde verlichting en wordt gevoed door een naafdynamo. Zo kost het u nooit extra kracht tijdens het fietsen. Het zogeheten ‘stoplicht’ zorgt ervoor dat de verlichting door blijft branden tijdens stilstand, ook nu bent u nog goed zichtbaar voor uw medeweggebruikers. U kunt de fiets uitbreiden door een optionele voordrager mee te bestellen. Hiermee kunt u gemakkelijk een laptop vervoeren of zelfs een boodschappentas. De Gazelle fiets is voorzien van een ringslot. Met een insteekketting zal de fiets nog veiliger gestald zijn. Tijdens het fietsen kunt u de insteekketting in de unieke slotcase bewaren. Hierdoor hoeft u deze niet meer om uw frame te wikkelen en voorkomt u eventuele schade!

Onderhoudsarm

Veel fietsen hebben veel onderhoud nodig om deze in een goede staat te behouden. De Gazelle CityGo 2020 is het synoniem van deze fietsen. De Shimano Nexus versnellingen hebben weinig onderhoud nodig. De CityGo is verkrijgbaar in 3 of 7 versnellingen. Met deze versnellingen kunt u altijd uw gewenste trapfrequentie creëren.

Wilt u een fiets cadeau geven aan uw kind of kleinkind maar bent u bang dat hij/zij er niet zuinig genoeg mee om gaat? De robuuste Gazelle CityGo 2020 kan wel tegen een stootje, in combinatie met het onderhoudsarme aspect is dit het ideale cadeau.

Elektrische stadsfiets

De Gazelle CityGo 2020 is ook verkrijgbaar in een elektrische variant. Hiermee zorgt u dat u nog sneller in stijl op uw bestemming aankomt. De krachtige middenmotor Shimano Steps E-5000 zorgt voor een perfecte ondersteuning in zowel vlakke als heuvelachtige gebieden. De accu is in het midden op het frame gevestigd. Het gewicht zit hierdoor in het midden van de fiets en zodoende heeft u de beste wegligging. Benieuwd wat de fabrikant van deze fiets vindt? Bekijk het hier op hun website.

Heeft de Gazelle CityGo 2020 uw hart veroverd? Bekijk en bestel hier hét model van 2020!

Koop nu uw Gazelle CityGo 2020 bij Fietsenconcurrent.nl