Uitgelicht: De Gazelle Chamonix C7
Fietsnieuws

Uitgelicht: De Gazelle Chamonix C7

Het is één van de populairste modellen onder de Gazelle fietsen en is te verkrijgen in zowel, stadfiets, elektrische fiets en een hybride fiets. De Gazelle Chamonix is uniek in design en met zijn lage gewicht ook een goede tourfiets. Wij zullen de Gazelle Chamonix C7 voor u uitlichten.

Rijk uitgerust

De Gazelle Chamonix C7 is een stadsfiets die u voorziet van een heerlijk fietscomfort. De fiets is uitgerust met zowel vering in de voorvork als in de zadelpen zodat u zelf over hobbelige wegen heerlijk kunt fietsen. Ook is de fiets voorzien van een automatische kettingspanner. Hierdoor heeft u bijna geen onderhoud aan de fiets en heeft u altijd een juiste kettingspanning. Als laatste is de fiets uitgerust met een naafdynamo en een verstelbare stuurpen. Zo kunt u de Gazelle Chamonix C7 volledig instellen naar uw eigen wensen.

Elektrische Chamonix C7

De Gazelle Chamonix C7 is ook uitgevoerd in een elektrische variant. Deze fiets wordt ondersteunt door een motor van Shimano Steps. Deze motor heeft een vermogen van 50 Nm waardoor u alle heuvels en bergen de baas bent. Ook wordt de fiets standaard geleverd met een 400Wh accu. Dit zorgt voor een standaard actieradius van maar liefst 120 km. Dit is verder uit te breiden door de 500Wh accu te selecteren.

Laagste prijsgarantie

Bent u geïnteresseerd in de Gazelle Chamonix C7? Fietsenconcurrent.nl biedt u de laagste prijsgarantie. Ziet u de fiets ergens anders goedkoper? Laat het ons weten. Wij zullen de prijs dan voor u aanpassen. Heeft u een vraag over de Gazelle Chamonix C7? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u dan helpen met uw keuze.