Gazelle Medeo T9 HMB 2020 Dames

Terug van weggeweest. De Gazelle Medeo!

Ongeveer 5 jaar geleden rolde de laatste Gazelle Medeo van de productieband in de fabriek van koninklijke Gazelle. Deze betrouwbare serie van Gazelle is jarenlang één van de meest verkochte series geweest binnen het assortiment van Gazelle. Desalniettemin is de Medeo een tijdje uit de roulatie geweest. Gazelle blijft het assortiment namelijk jaarlijks vernieuwen. Dit had overigens niets te maken met de kwaliteit van deze fiets. De fiets werd goed verkocht en waarborgde een uitstekende kwaliteit.

Sterker terug dan ooit

Sterker terug dan ooit. Dit mag oprecht gezegd worden van de nieuwe variant van de Gazelle Medeo. De nieuwe modellen van 2020, de Gazelle Medeo T9 HMB 2020 Dames en de Gazelle Medeo T9 HMB 2020 Heren, zijn de paradepaardjes onder de elektrische fietsen van Gazelle. Kijkend naar de specificaties zoals hydraulische schijfremmen, een Bosch Performance middenmotor, een verende voorvork en een motorkracht van 65 Nm is alleen de crème de la crème uitgekozen wat betreft de onderdelen van de nieuwste variant van de Gazelle Medeo. Met 9 derailleur versnellingen en 4 ondersteuningsstanden zult u verder absoluut de gewenste trapfrequentie vinden.

100% rijklaar en gratis thuisbezorgd

Tevreden klanten, daar houden wij bij Fietsenconcurrent van. Vanaf uw computer, laptop of telefoon kunt u met een paar klikken uw nieuwe fiets bestellen. Vanaf dat moment zullen wij u geheel ontzorgen. De fiets wordt 100% rijklaar en gratis thuisbezorgd en kan tijdens de levering op hoogte worden gesteld. U krijgt dus geen bouwpakket geleverd, welke u zelf nog met gereedschap in elkaar dient te zetten. Geen onaangename verassingen dus!

Op alle 2020 modellen van Gazelle ontvangt u een gratis insteekketting t.w.v. €24,95