Pre-order nu: de nieuwe Gazelle Esprit 2020!

Pre-order nu: de nieuwe Gazelle Esprit 2020!

De Gazelle Esprit is het eerste 2020 model dat geïntroduceerd is! De verwachting is dat dit model wederom één van de populairste modellen gaat worden. De fiets heeft optisch een aantal veranderingen ten opzichte van het vorige model.  Zo is het voorlicht ingebouwd in het frame en aan de zijkant van het achterlicht bent u nu ook zichtbaar door nieuwe technieken. Voor de gehele verlichting is gekozen voor het zogeheten ‘parkeerlicht’. Bij stilstand brandt uw verlichting nog een aantal minuten door. Hierdoor bent u bijvoorbeeld tijdens het wachten bij een verkeerslicht nog steeds goed zichtbaar. Dit wordt door klanten als zeer prettig ervaren.

Zeer lichte stadsfiets

De Gazelle Esprit 2020 is en blijft natuurlijk ontzettend prettig om op te fietsen. Met het aluminium frame is de Esprit heerlijk licht. Tevens is de fiets gemonteerd zonder te veel poespas, dit zorgt ervoor dat de fiets vrijwel nooit gebreken heeft. Hierdoor is de fiets zeer populair onder de naar schoolgaande kinderen. Daarnaast wordt de fiets ook vaak voor woon-/werkverkeer gebruikt.

Nieuwe accessoire

Een leuke nieuwe optie bij de Gazelle Esprit 2020 is de mogelijkheid voor een zwarte voordrager. Naast de eigentijdse look is dat ook nog eens erg handig. Een school- of boodschappentas is hier makkelijk in te vervoeren. De voordrager is optioneel en bij te bestellen bij Fietsenconcurrent.nl. Daarnaast wordt deze voordrager gratis gemonteerd, er komen dus geen onverwachte kosten bij.

Diverse varianten

Net als vorig jaar komt de Gazelle Esprit in meerdere kleuren beschikbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende varianten. Denk hierbij aan 0 versnellingen met een terugtraprem, met 3 of met 7 Shimano Nexus versnellingen in combinatie met rollerbrakes. Bij Fietsenconcurrent.nl kunt u altijd profiteren van de laagste prijs. Ziet u de Gazelle esprit 2020 ergens anders goedkoper? Laat het ons weten en wij zullen de prijs voor u aanpassen.