Nieuw! De Sparta R5E!
Fietsnieuws

Nieuw! De Sparta R5E!

Sparta heeft met de Sparta R5E een nieuw hoogtepunt bereikt. De nieuwe elektrische fiets van Sparta heeft namelijk een dichte kettingkast én een achterwielmotor. Dit fenomeen is nog nooit eerder getoont. Met deze combinatie heeft u het voordeel van beperkt onderhoud en profiteert u tegelijkertijd van de vele voordelen die de achterwielaandrijving te bieden heeft.

Naast de nieuwe innovatie beschikt de Sparta R5E over een geïntegreerde naafversnelling in de motor. De E-motion XHP 40 Nm achterwielmotor zorgt ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt bij uw reis en geeft u een gevoel van gewichtloosheid bij het fietsen, omdat de kracht op een natuurlijke manier vanuit het achterwiel komt. Om u de meest comfortabele reis mogelijk te geven, heeft de Sparta de fiets uitgerust met een verende zadelpen en een verende voorvork. Als laatste maakt de motor van de Sparta R5E nauwelijks geluid. Zo kunt u volop genieten van uw omgeving

Naast de geweldige motor is het display van de Sparta R5e erg toegankelijk. U selecteerd moeiteloos de ondersteuningsstand die u wilt gebruiken of leest één van de vele fietsgegevens af. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de actieradius. De actieradius van de Sparta R5E reikt tot 211 km doordat de fiets beschikt over een krachtige 500Wh accu. Als laatste is deze elektrische fiets, om uw veiligheid te waarborgen, uitgerust met uitstekende hydraulische velgremmen van Magura.

Bent u geinteresseerd in de Sparta R5E? Bij Fietsenconcurrent.nl heeft u gegarandeerd de laagste prijs.