Laat uw auto staan en kies voor een Speed Pedelec van Gazelle!

Laat uw auto staan en kies voor een Speed Pedelec van Gazelle!

Iedereen weet dat de filedruk enorm aan het stijgen is vanwege de aantrekkende economie. Werkend Nederland spendeert daardoor veel uren in lange stilstaande files. Hierdoor gaat er veel tijd verloren en tegelijkertijd bent u het tegenovergestelde van bezig zijn met uw gezondheid en conditie. De Gazelle Speed Pedelec maakt hier een eind aan.

Gazelle Cityzen Speed Dames

De Speed Pedelec van Gazelle is een super snelle elektrische fiets. De kracht van de motor is het grootste verschil met een ‘normale’ elektrische fiets. De normale ondersteuning gaat tot 25 km/u en bij de Gazelle Speed Pedelec tot wel 45 km/u. De topsnelheid van dit type fiets zorgt ervoor dat u veel sneller op plaats van bestemming bent. Hierdoor kunt u grotere afstanden afleggen en kunt u de auto laten staan. Het mijden van de grote files is hiermee wellicht het grootste voordeel. Voor dit model gelden dezelfde regels als voor een snorfiets. Het is verplicht voor de bestuurder om een helm te dragen. Tevens is het verplicht om de fiets te laten voorzien van een geel kenteken.

Beter voor de gezondheid

Vanwege de hoge topsnelheid is dit uitermate interessant voor forenzen die meer dan 10 kilometer dienen af te leggen. De meeste eigenaren van pedelecs wonen daarom ook vaak buiten de grote stad, welke in de stad werkend zijn. Door de Gazelle Cityzen Speed Dames dagelijks naar het werk te gebruiken helpt u ook mee aan de CO2-uitstoot. Tevens helpt het mee aan uw conditie doordat u dagelijks meer in beweging bent. Wanneer u 23 kilometer van uw werk woont en rondom de 70 KG weegt dan raakt u toch al zo’n 500 calorieën kwijt. Deze hoeveelheid staat gelijk aan een compleet avondmaal. Met een oog op de gezondheid is dit uitzonderlijk mooi voordeel.

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Fietsenconcurrent.nl. Bent u overtuigd? Bekijk hier dan het razend populaire model.